Na grupie na FB powstała inicjatywa składania petycji do Senatu RP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nastawienie mam pozytywne, przecież nadzieja umiera ostatnia! Masz rację, że głównym celem było odświeżenie wątku, bo sama informacja wiele nie wnosi. A wątek na forum jakby przycichł, więc lepiej trzymać rękę na pulsie. Przyłączam się do podziękowań dla przewodniczącego, oby i tę sprawę udało mu się doprowadzić do satysfakcjonującego nas finału!Newman nie oj jojcz. trochę pozytywnego nastawienia. Napisz że jak kol wiek na tym posiedzeniu sprawa petycji nie będzie poruszana to TO Posiedzenie nadchodzi. I nie kwestia czy ale kiedy.
Trzeba więcej wysiłku, więcej aktywności, zobacz co możesz w naszej wspólnej sprawie zrobić w swojej okolicy, daj przykład. I bardzo dobrze że odświeżasz ten wątek choć wydaje mi się że w innych miejscach dzieje się znacznie więcej. I może właśnie to że go odświeżasz jest tym przykładem ?
Zatem wpadniecie na operację MSWiA. Tam się dzieje.i bądźcie aktywni i tu i tam.A tak w ogóle to ile osób na tym forum zainteresowanych jest tematem art 41? Tzn ile osób chce odzyskać utraconą waloryzację , poprzez prawo niezgodne z konstytucją.
Policzcie Się i Ci co walczą i ci co co czekają aż zer poda im na czerwonej poduszce w rytm krakowiaka.
Policzcie się lajki pod tym postem
Zatem wpadniecie na operację MSWiA. Tam się dzieje.i bądźcie aktywni i tu i tam.
A jaki e ma to dla nas znaczenie przy podstawie z 10 letniej średniej. I ważniejsze niż cokolwiek jest 7.8 trzeba się skupiać na oczywistych oczywistosciachPoruszyliście temat kolesiostwa i nepotyzmu działaczy pis ?
No i oczywiście nierównego traktowania odchodzących na emerytury
Jednym emerytom maksymalne dodatki, celem podniesienia
wysokości świadczeń , a innym odcięcie maksymalnie wszystkiego.
Nie za dużo nas.A tak w ogóle to ile osób na tym forum zainteresowanych jest tematem art 41? Tzn ile osób chce odzyskać utraconą waloryzację , poprzez prawo niezgodne z konstytucją.
Policzcie Się i Ci co walczą i ci co co czekają aż zer poda im na czerwonej poduszce w rytm krakowiaka.
Policzcie się lajki pod tym postem
Łącznie z Tobą całych 15 zainteresowanychNie za dużo nas.
Łącznie z Tobą całych 15 zainteresowanych
Tym bardziej kierunek operacja
Ale póki, co chyba żadna się nie odbyła, czy się mylę?!Nawet, nie wchodząc w szczegóły, ta inicjatywa może działać na szkodę wniesionych apelacji .
tylko niezdrowa ciekawość podpuściła mnie by ciebie przeczytać, albowiem zablokowanego ciebie mam od dawna z uwagi na twoją jak dla mnie nie akceptowalną osobowość. Zrzymaj się dalej.Kolega jak widzę gloryfikuje nam sprawę petycji.
Ja osobiście nie mam nic przeciwko. Nie mniej zauważam, iż jej autorzy zaspali w sprawie realnych działań przed i po uchwaleniu 41/2023.
Nawet, nie wchodząc w szczegóły, ta inicjatywa może działać na szkodę wniesionych apelacji .
Dlatego kolego nie gorączkuj się tu z tym FB i nie sraj ogniem. Drugi raz tego samego lasu nie da się podpalić.
Ale póki, co chyba żadna się nie odbyła, czy się mylę?!