Komunikat ZZ Celnicy PL ws. stanu orzecznictwa Sadów Okręgowych dot.art. 41 ustawy okołobudżetowej na 2023 r na dzień 31.05.2026 r.

Komunikat

Związku Zawodowego Celnicy PL
ws. stanu orzecznictwa Sadów Okręgowych dot.

art. 41ustawy okołobudżetowej na 2023 r na dzień 31.05.2026 r.

/z zastrzeżeniem braku kompletności z uwagi na przejściowy brak potwierdzonych informacji/​

Szanowni Państwo!

Z wielką przyjemnością podajemy do publicznej wiadomości sygnatury prawomocnych korzystnych dla emerytowanych w 2023 r. funkcjonariuszy służb mundurowych wyroków Sadów Okręgowych i Sądu Apelacyjnego w Warszawie, uznających w wyniku przeprowadzonej rozproszonej kontroli konstytucyjności wadliwość legislacji art. 41 ustawy okołobudżetowej na 2023 r., vide zestawienie w załączonej treści i w TABELI nr 1 i TABELI nr 2.

Zarząd

ZZ CELNICY PL

Attachments

Znów masz problem, tak jak z czytaniem wyroków , vide kilka postów wyzej. Więc może nie wymagaj od siebie zbyt wiele?

Poza tym , zamieszczane w tym miejscu są informacje, które są potrzebne i zrozumiałe dla zainteresowanych emerytów mundurowych 23 z wszystkich formacji . To, jak mi się wydaje dość liczna grupa. Więc gdybyś był łaskaw . Będę bardzo wdzięczny.

Z góry uprzejmie dziękuję.
Dziękuję za wnikliwą analizę przypadku i wyczerpującą odpowiedź. Emeryt mundurowy 23

Po to jest forum by na nim dyskutować (bardziej o sprawach pracowniczych niż osobistych wycieczkach i epitetach). Czasami i zaśmiecać . Moja sprawa z ZER jest w SA, zawieszona. Z pracodawcą nie wchodziłem w spór, o czym pisałem tobie na priv.
Dziękuję także za tę bardzo wnikliwą psychoanalizę dotyczącą podwójnej tożsamości.

Tłumaczenie rzeczy prostych nie jest moją domeną. Odnoszę wrażenie, że to tylko pretekst.

Aczkolwiek weźcie jako wyciąg z korzenia. Nawet razem 🙂.
A jednak dalej drążysz wycieczki osobiste. Wiesz mógłbym napisać, żebyś sobie korzeń, albo z niego wyciąg wsadził ..., ale to nie na moim poziomie.
Skoro wątek jest stworzony dla ciebie, abyś się w nim realizował życzę samorealizacji.

Przemyśl swoje zachowanie, swoje samochwalstwo i pochodzenie bezpośrednio od wszystkowiedzących!

Pozdrawiam Zolcim

Back
Do góry