Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co z tymi co przeszli z innej służby ze stopniem(2 belki),i są aktualnie w służbie przygotowawczej, te osoby również dostaną belkę po przejściu do służby stałej? Czy raczej marny widok ?Publikujemy Instrukcję awansowania, która po uwzględnieniu części uwag naszego ZZ, została przekazana do jednostek organizacyjnych Krajowej Administracji Skarbowej.
W załączniku 8 nie są przypisane komórki do grup uposażeń. Czy pozostało tak jak projekcie ? Np. OC w grupie 2Publikujemy Instrukcję awansowania, która po uwzględnieniu części uwag naszego ZZ, została przekazana do jednostek organizacyjnych Krajowej Administracji Skarbowej.
Widełki Tobie się nie zmienią w przypadku podwyżki z ustawy budżetowej o 7,8% ponieważ zmieni się kwota bazowa z 1801 na bodajże 1943Albo inaczej zadam pytanie na swoim przykładzie. W chwili obecnej oczywiście nie mam minimum jak chodzi o widełki nowej siatki płac. Niedawno awansowałem i mam pewnie najniższy mnożnik na swoim stanowisku. Jednakże po zwiększeniu zasadniczej o 7,8 % i powiedzmy o 500 z modernizacji nieznacznie przekroczę te minimalne widełki. Przy czym średnia pewnie będzie "dużo" wyższa. Czy to oznacza że jestem "w plecy" 99 zł czy to mnie będzie wyrównane do jakiejś tam średniej. Nie rozumiem tego za bardzo szczerze mówiąc.
Osiągnięcie co najmniej minimalnych widełek jest rozłożone na całą uchwałę modernizacyjną tj do 2025r.Oki zrobiłem z siebie ..... (na szczęście anonimowo - w miarę), sam się uderzę. Ale pytanie podtrzymuje (chociaż teraz min raczej nie osiągnę)
Też zauważyłem, że zginęły nazwy komórek przypisane do grup tak jak to było w projekcie.W załączniku 8 nie są przypisane komórki do grup uposażeń. Czy pozostało tak jak projekcie ? Np. OC w grupie 2
Bo są w zał.6Też zauważyłem, że zginęły nazwy komórek przypisane do grup tak jak to było w projekcie.
Ok DziękiBo są w zał.6
Podpinam się pod pytanieA co z tymi co przeszli z innej służby ze stopniem(2 belki),i są aktualnie w służbie przygotowawczej, te osoby również dostaną belkę po przejściu do służby stałej? Czy raczej marny widok ?
Załącznik nr 6 dotyczy KSC i tam jest mowa o obszarach a nie grupach.Bo są w zał.6
Nie do końca chyba, są tam komórki typowo mundurowe np operacyjno rozponawczy.Załącznik nr 6 dotyczy KSC i tam jest mowa o obszarach a nie grupach.
Dziwnie to napisali bo w zał. 8 są grupy a w zał. 6 obszary.Nie do końca chyba, są tam komórki typowo mundurowe np operacyjno rozponawczy.
Prosty język cechuje się, widać, niekonsekwencją.Dziwnie to napisali bo w zał. 8 są grupy a w zał. 6 obszary.