Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cytując klasyka "...czasy się zmieniają a pan ciąge w komisjach..."Wszystko zależy od tego, kto siedzi w komisji egzaminacyjnej Egzamin nie jest więc złotym środkiem.
Byłeś, wiesz czy tylko rozsiewasz plotki? Ja byłem i wiem, że wiedzę trzeba mieć.To prawda, podobno kusy aspiranckie i oficerskie też przebiegają na zasadzie obecności a nie wiedzy. Ale przytoczone przeze mnie egzaminy do korpusu służby cywilnej są już chyba bardziej miarodajne i rzeczywiście trzeba wykazać się znajomością tematu.
Rozsiewam plotki. Napisałem chyba wyraźnie, ze "podobno", jeśli nie wiesz co to znaczy polecam sprawdzić w Słowniku Języka Polskiego.Byłeś, wiesz czy tylko rozsiewasz plotki? Ja byłem i wiem, że wiedzę trzeba mieć.
Czytałeś instrukcje dokładnie i widziałeś tę siatkę - stopnie minimalne do stanowisk w SCS?Minimalne stopnie do stanowisk tego raczej nigdzie nie ma. (...)
"Stary portfel", współczuję.Witam Serdecznie,
Angel81 mam pytanko czy myślisz, że po 22 latach służby z czego 19 w WZP/CZR mam młodszego eksperta z mnożnikiem 2,06 (dwa przecinek zero sześć) i rachmistrza czy uważasz, że wskoczyłbym do 2,7 mnożnika? Osoby przyjmowane do pracy 4 lata temu mają o prawie 300 zł większą podstawę. (...)