Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uwierz mi Kolego nie tylko młodzi funkcjonariusze nie otrzymali tych 589 zł. Liczę i doliczyć nie mogę się tej kwoty u siebie. Zobaczę teraz za listopad z tego roku i za listopad z zeszłego roku. Wtedy dojdę do tego jaka w tym roku była faktyczna podwyżka.Ciekawe ile młodych funkcjonariuszy otrzymało choćby połowę ze "średniej podwyżki w kwocie 589 zł"...
Można było dać wszystkim jak w innych służbach, to nie nie... po co?
Ja znam przypadki, że niektórzy nie dostali tyle podwyżki, ile inni dostali tylko z samego 6%
chyba nie 814 bo MRZ ścięła ostatnią transzę z 3.5 do 1.9%Ale jak pisałam, że jakoś dziwnie podzielone są te podwyżki, że taka osoba jak ja ze stażem 25 lat, z moim stopniem i stanowiskiem, czyli tzw. średni funkcjonariusz nie dostałam moich średnich 814 zł, nie dostałam nawet tych marnych 589 zł, to były głosy, że co ja chcę, bo nie 814, ale jakieś 750 zł, a w ogóle to to nie tak, teraz obudziliscie się, podwyżki przydzielone, wypłacone, koniec, średnia w służbie wzrosła o 814 zł i koniec, kropka, stop hejt
Policz średnią w służbie za 2019 i 2020, zobaczysz, że różnica to właśnie 814 złchyba nie 814 bo MRZ ścięła ostatnią transzę z 3.5 do 1.9%
Tak, średnia, no i w służbie, czyli 2x tyle co u mnie "starego skarbowca",Policz średnią w służbie za 2019 i 2020, zobaczysz, że różnica to właśnie 814 zł
Stop hejt
Ps. To moje nowe pozdrowienie![]()
Czyli co miało być 814 średnio i jest mimo że ścięła czyli nie ma się o co kłócićPolicz średnią w służbie za 2019 i 2020, zobaczysz, że różnica to właśnie 814 zł
Stop hejt
Ps. To moje nowe pozdrowienie![]()
Co fakt, to fakt...po prostu wymiana życzliwych opiniiCzyli co miało być 814 średnio i jest mimo że ścięła czyli nie ma się o co kłócić
Heleno a że nie wyszłaś na średnią...
Cóż takie życie raz pod wozem raz na wozie. Taka jest właśnie średnia.
Czy ja mam średnią? Nie wiem. Jestem gdzie jestem. Gdybym był bardziej pracowity, miał większą wiedzę, więcej oleju w głowie, był gdzie trzeba kiedy trzeba, znał kogo trzeba lub ten co trzeba wiedział by o mnie lub mnie znał.... A tak skoro sam nie potrafię postawić się w lepszym położeniu to o co tu płakać. Ja kto mawiają "jak sobie pościelesz tak się wyśpisz".
I nie hejtuję.
Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Błąd polega na tym, że "średnią" w rozumieniu MF'u, świat cywilizowany nazywa medianą ...Co fakt, to fakt...po prostu wymiana życzliwych opinii, jestem za!!!
Pewnie skutki wartościowania do dziś zbierają swoje żniwa?Skoro młodzi nie dostali średniej tak samo jak starzy to gdzie są do cholery te pieniądze. Jestem bardzo starym zollem z ponad 30 letnim stażem w cle i do średniej to mi brakuje i to sporo
Jak dodam dwa miesiące to troszeczkę ją przekroczę.Skoro młodzi nie dostali średniej tak samo jak starzy to gdzie są do cholery te pieniądze. Jestem bardzo starym zollem z ponad 30 letnim stażem w cle i do średniej to mi brakuje i to sporo
stop hejtDopóki wynagrodzenia, podwyżki, nagrody, premie. dodatki itp. będą ściśle tajne dopóty będą nami manipulować. Co tu ukrywać? . Przecież nie jest to prywatna firma.
A ty , gdybyś był "prywatną firmą" to byś rozpowiadał wszem i wobec, że dałeś pracownikowi "premię"Dopóki wynagrodzenia, podwyżki, nagrody, premie. dodatki itp. będą ściśle tajne dopóty będą nami manipulować. Co tu ukrywać? . Przecież nie jest to prywatna firma.