Protokół ze IX Zjazdu Sprawozdawczego Delegatów ZZ CELNICY PL od 3 do 6 maja 2026 r.

Dzień dobry,

Drodzy Koledzy i Koleżanki,

„…połączenie sił to początek, pozostanie razem to postęp, wspólna praca to sukces…” Henry Ford

Bardzo dziękuję Delegatom za udział w IX Sprawozdawczym Zjeździe Delegatów ZZ CELNICY PL w dniach 4-06 maj 2026 w trakcie którego mogliśmy przedstawić, jak funkcjonuje ZZ oraz działania jakie były podejmowane przez ZZ.

Prelegentami były osoby , które na bieżąco zajmują się danym zagadnieniem i są umocowane do działań przez ZG na podstawie podjętych Uchwał.

Praca w naszym zespole była dla mnie nie tylko bardzo owocna, ale również doświadczeniem. Wspólnie pokonaliśmy wiele trudności, ale zawsze byliśmy w stanie znaleźć najlepsze rozwiązania.

Praca społeczna w tak Zgranym Demokratycznym Zespole była dla mnie również źródłem pozytywnej energii i motywacji. Dzięki temu, że każdy z nas był gotowy wspierać innych, nasza praca stawała się łatwiejsza i bardziej przyjemna.

To właśnie dzięki temu Zespół byliśmy w stanie znaleźć najlepsze rozwiązania, w trudnych momentach.

Jeszcze raz chcę wyrazić swoją wdzięczność i podziękować za wspaniałą współpracę. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli kolejną okazję do pracy razem.

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO!

Za Zarząd

Przewodnicząca ZZ CELNICY PL

Jolanta Haron

Attachments

Witam członków związku. Minęło kilka dni od zjazdu i nikt nie ma żadnych uwag, wniosków, refleksji ? Czy to forum jeszcze żyje czy już dogorywa ?

Nasuwa się pytanie..czy jest sens opłacać Związek..wiem że nie jest to astronomiczna kwota..
Ale bezczynność, brak jakichkolwiek informacji..brak konsekwencji..brak pomysłu..
to niezadowolenie jest bardzo szerokie..cóż dziwnego..był moment na to żeby rozegrać walkę o mieszkaniówkę, wtedy kiedy Wszyscy walczyli..
Wszyscy mają a my nic..
Co jest nie tak z tym Związkiem?
Dlaczego Pan Sławek Siwy był tak widoczny, tak prężnie działał?można go było poznać?

Back
Do góry