Protokół ze IX Zjazdu Sprawozdawczego Delegatów ZZ CELNICY PL od 3 do 6 maja 2026 r.

Dzień dobry,

Drodzy Koledzy i Koleżanki,

„…połączenie sił to początek, pozostanie razem to postęp, wspólna praca to sukces…” Henry Ford

Bardzo dziękuję Delegatom za udział w IX Sprawozdawczym Zjeździe Delegatów ZZ CELNICY PL w dniach 4-06 maj 2026 w trakcie którego mogliśmy przedstawić, jak funkcjonuje ZZ oraz działania jakie były podejmowane przez ZZ.

Prelegentami były osoby , które na bieżąco zajmują się danym zagadnieniem i są umocowane do działań przez ZG na podstawie podjętych Uchwał.

Praca w naszym zespole była dla mnie nie tylko bardzo owocna, ale również doświadczeniem. Wspólnie pokonaliśmy wiele trudności, ale zawsze byliśmy w stanie znaleźć najlepsze rozwiązania.

Praca społeczna w tak Zgranym Demokratycznym Zespole była dla mnie również źródłem pozytywnej energii i motywacji. Dzięki temu, że każdy z nas był gotowy wspierać innych, nasza praca stawała się łatwiejsza i bardziej przyjemna.

To właśnie dzięki temu Zespół byliśmy w stanie znaleźć najlepsze rozwiązania, w trudnych momentach.

Jeszcze raz chcę wyrazić swoją wdzięczność i podziękować za wspaniałą współpracę. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli kolejną okazję do pracy razem.

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO!

Za Zarząd

Przewodnicząca ZZ CELNICY PL

Jolanta Haron

Attachments

Back
Do góry