Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj na stronie i forum Związku Zawodowego Celnicy PL!
Nasz Związek zrzesza 7466 członków.
Wstąp do nas! (KLIKNIJ i zapisz się elektronicznie!)
Jeśli wolisz zapisać się w tradycyjny sposób pobierz i wyślij odpowiednią deklarację Deklaracja członkowska I Deklaracja członkowska dla emerytów, rencistów i zwolnionych
Korzyści i ochrona wynikająca z członkostwa w ZZ Celnicy PL (KLIKNIJ) plus inne benefity, np. zniżki na paliwo!
Jeżeli podejmiesz decyzję o rezygnacji z członkostwa w Związku Zawodowym CELNICY PL pobierz, wypełnij i prześlij druk Rezygnacja_z_członkostwa
Składki członkowskie należy wpłacać na konto: 44 1600 1462 0008 2567 1607 7001 w BGŻ BNP PARIBAS
ZZ CELNICY PL ul. Otmuchowska 50, 48-300 Nysa, NIP: 7542935512, REGON: 160186970, KRS: 0000303717
Nie. Byłem przekonany, że @wolny to emeryt z wyboru, nie ucywilniony i nie wygaszony. Nie wiedziałem, że chce wrócić. @wolny przepraszam i życzę powrotu do służby.
Po pięciu latach od powstania KAS? Przed wiekiem emerytalnym? Mimo składanych wcześniej wniosków o powrót do służby? Propozycja nie do odrzucania.
Spokojnych Świąt....
Po pięciu latach od powstania KAS? Przed wiekiem emerytalnym? Mimo składanych wcześniej wniosków o powrót do służby? Propozycja nie do odrzucania.
Spokojnych Świąt....
Nie znam historii @wolny. Z wpisów na forum zakwalifikowałem Go jako emerytowanego funkcjonariusza z własnego wyboru i okazuje się błędnie. Nie wiedziałem, że jest wygaszony czy ucywilniony, który jak rozumiem nie przyjął propozycji i chce wrócić.
Spokojnych Świąt.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.