List Gratulacyjny ZZ CELNICY PL dla Pana Prezydenta Karola Nawrockiego

Witajcie,

W imieniu Związku Zawodowego CELNICY PL przesyłamy list gratulacyjny dla Pana Prezydenta Karola Nawrockiego z okazji objęcia Najwyższego Urzędu
w Rzeczypospolitej Polskiej i życzymy wielu sukcesów podczas pełnienia tej zaszczytnej i niezwykle odpowiedzialnej służby Narodowi Polskiemu.

Z wyrazami szacunku
Jolanta Haron
Przewodnicząca
Związku Zawodowego CELNICY PL

Attachments

Tu są goście, którym się wydaje ch o i wie co i mielą klawiaturami na zasadzie do czego można by się przy....ć.

Taki komplement na weekend 🍅.

Witajcie,

W imieniu Związku Zawodowego CELNICY PL przesyłamy list gratulacyjny dla Pana Prezydenta Karola Nawrockiego z okazji objęcia Najwyższego Urzędu
w Rzeczypospolitej Polskiej i życzymy wielu sukcesów podczas pełnienia tej zaszczytnej i niezwykle odpowiedzialnej służby Narodowi Polskiemu.

Z wyrazami szacunku
Jolanta Haron
Przewodnicząca
Związku Zawodowego CELNICY PL
Słucham??? Co to jest???
Zapomnieliście, jak w 2017 roku PIS nas potraktował? Ile nas wszystkich kosztowała ta pisowska deforma? Lata walki w sądach a wy do pisowskiego prezydenta z gratulacjami? Bo żona była funkcjonariuszem i chcecie coś w ten sposób załatwić, czy o co chodzi?
Czegoś takiego się nie spodziewałam, dziękuję za taki związek, wypisuję się.

Słucham??? Co to jest???
Zapomnieliście, jak w 2017 roku PIS nas potraktował? Ile nas wszystkich kosztowała ta pisowska deforma? Lata walki w sądach a wy do pisowskiego prezydenta z gratulacjami? Bo żona była funkcjonariuszem i chcecie coś w ten sposób załatwić, czy o co chodzi?
Czegoś takiego się nie spodziewałam, dziękuję za taki związek, wypisuję
Emerytury mundurowe jednak mamy.

Tu są goście, którym się wydaje ch o i wie co i mielą klawiaturami na zasadzie do czego można by się przy....ć.

Taki komplement na weekend 🍅.
To teraz kolega w pełni oddał opis charakterologiczny autora i to zostanie w pamięci na dłużej niż weekend. Uważam, że możemy się spierać, ale nie obrażać na świat używając języka bulwarowego.

Tu nie ma o co się spierać. Koń jaki jest każdy widzi. Jak tylko można kupkę, to się robi całym otworem dolnym i górnym.

Do tego krytykanctwa nie można na odlew, bo bo chamstwo na salony włazi.

Spadajcie leszcze,nic nie potraficie. Tylko wożenie się na czyimś tyłku we łbach.

Ale tu nie plecakowo i w du..ę kopa można dostać albo w co innego.

Innej rozmowy to z niektórymi nie ma. Kantar z munsztunkiem, ostrogi i szpicruta, tak by mój Dziad zalecil.

Konflikt i agresja to natura ludzi głupich.
Wydawało mi się, że w szczególności od funkcjonariuszy powinno się wymagać podstaw kultury, ale się srogo pomyliłem. Kończę jałową dyskusję, bo nadal nie traci na aktualności powiedzenie: Nie dyskutuj z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.

Konflikt i agresja to natura ludzi głupich.
Wydawało mi się, że w szczególności od funkcjonariuszy powinno się wymagać podstaw kultury, ale się srogo pomyliłem. Kończę jałową dyskusję, bo nadal nie traci na aktualności powiedzenie: Nie dyskutuj z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.

Zatem kończy Waść i wstydu oszczędź

Tu nie ma o co się spierać. Koń jaki jest każdy widzi. Jak tylko można kupkę, to się robi całym otworem dolnym i górnym.

Do tego krytykanctwa nie można na odlew, bo bo chamstwo na salony włazi.

Spadajcie leszcze,nic nie potraficie. Tylko wożenie się na czyimś tyłku we łbach.

Ale tu nie plecakowo i w du..ę kopa można dostać albo w co innego.

Innej rozmowy to z niektórymi nie ma. Kantar z munsztunkiem, ostrogi i szpicruta, tak by mój Dziad zalecil.
I w ten sposób intensywne chamstwo i bractwo powoduje, że mądrzy w próbach porozumienia w dialogu dochodzą do ściany...

I w końcu poddajá się i odpuszczają próby dialogu...

Na placu pozostaje głupota w błędnym przeświadczeniu zwycięstwa...

W większości jesteśmy funkami...

Ale nie wszyscy powinniśmy nimi być...

Niektórzy z powodu braków intelektualnych...

Inni z powodu braku kindersztuby i wyniesionej z domu przyzwoitości i kultury...

A niektórzy z powodu kumulacji...

Back
Do góry