Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też!Jedno Twoje słowo Panie Przewodniczący I jestem na miejscu.
Nie jestem pewien, że o to chodzi Sławkowi.Jedno Twoje słowo Panie Przewodniczący I jestem na miejscu.
Ja pomimo, że na L-4 przespaceruję się. Spacery lekarz mi zalecił. Zwłaszcza w towarzystwie osób mi przyjaznych. Pozdrawiam.Proszę o powagę.
A jak ktoś nie ma, gdzie się podziać przed i po spacerku zapraszam na priv.Ja pomimo, że na L-4 przespaceruję się. Spacery lekarz mi zalecił. Zwłaszcza w towarzystwie osób mi przyjaznych. Pozdrawiam.
czy napisałem ze się boje? w lutym odchodzę a mimo to popieram jak mogę, dzis idę się leczyćMnie nikt nie podjebał, a mam tak jak ty. Boisz sie. Trudno. Ale jak nie zawalczymy to tak już zostanie. Nie szukaj wymówek. Wszyscy twierdzą, że bycie funkcjonariuszem SCS to nie takie hop - siup. Właśnie nadzsedl czas żeby pokazać że ma się jaja i udowodnić kolegom, że można na mnie polegać.
Zadał Pan pytanie "jak każdy z Nas może uczestniczyć w spotkaniu 25.10 z Ministrem Finansów", odpowiedziałem Panu jedną z możliwości, mianowicie transmisję on-line, to jest bardzo poważna propozycja.Proszę o powagę.
Zastanówcie się o co chodzi Sławkowi, jaki tytuł ma wątek.@Jolly Roger @zolcim Dziękuję Wam bardzo, ale nie o to mi chodzi.
Ja też tam nie będę, bo pozostaję w szpitalu trzy tygodnie.
W inny sposób to ujmę.
Zastanówmy się, jak każdy z Nas może wpłynąć na przebieg spotkania z Ministrem Finansów?
Ja już dbam o zdrowieZastanówcie się o co chodzi Sławkowi, jaki tytuł ma wątek.
Poskładajcie sobie to do kupy.
Dziwię się, że trzeba to tłumaczyć.
@HawranekZadał Pan pytanie "jak każdy z Nas może uczestniczyć w spotkaniu 25.10 z Ministrem Finansów", odpowiedziałem Panu jedną z możliwości, mianowicie transmisję on-line, to jest bardzo poważna propozycja.
@Agata Jagodzińs co Pani o tym sądzi? Czy Związkowa Alternatywa mogłaby transmitować to spotkanie? Tak, aby każdy z nas, mógł uczestniczyć w tym spotkaniu.
Zatem gdzie Ciebie pojechano ?Mnie pojechano z referatu za L- 4. Nigdy nie nadużywałem. No cóż. Teraz łuni mają się tłumaczyć. Niech się tłumaczą. Chociaż wiem, że spadom nic nie grozi.
Jak Ciebie, D. Ś.Zatem gdzie Ciebie pojechano ?
Pisząc spady, miałem na myśli tzw. kierowników, którzy teraz nam kierowniczą. Bo żeby kierować, to trzeba mieć coś pod kopułą. Nam kierowniczy, wiadomo kto.Jak Ciebie, D. Ś.
Myślę, że nie więcej jak na obiad u teściowej...obiad, deser i na zakąskę do domu - godzina powinna wystarczyć.Ja idę i na protest i będę dbał o zdrowie! PS. Ile czasu sobie zaplanować na sobotę? Bo jakoś trzeba jeszcze życie prywatne zaplanować na wieczór...