Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@gutek_pl -zedytowałam- wspominanie starych czasów to jakby mój dziadek wspominał o swoim udziale w bitwie pod Grunwaldem a przecież ja juz jestem też babcią....Ja dbałem o zdrowie jak była wielka kolejka, a tytani pracy robili wszystko by ja rozładować… czemu u nas nie wykorzystuje się takich okazji?
z drugiej strony, byle do lutego, waloryzacja będzie większa od podwyżki…
Ale ja pisałem o ubiegłym tygodniu, o jakich zamierzchłych czasach pomyślałaś?@gutek_pl -zedytowałam- wspominanie starych czasów to jakby mój dziadek wspominał o swoim udziale w bitwie pod Grunwaldem a przecież ja juz jestem też babcią....
Poczta pantoflowa, działa cuda. Rozmawiaj z ludkami. Pozdrawiam z L-4 i życzę duuużo zdrowia.Te wymowne zdjęcie zobaczy garstka na forum. A reszta?
Ehh. Obyś się nie mylił.Poczta pantoflowa, działa cuda. Rozmawiaj z ludkami. Pozdrawiam z L-4 i życzę duuużo zdrowia.
Trochę mnie nie ma w pracy, ale myślę, że na Brać Celną mogę zawsze liczyć.Ehh. Obyś się nie mylił.
Poczta pantoflowa, działa cuda. Rozmawiaj z ludkami. Pozdrawiam z L-4 i życzę duuużo zdrowia.
Rozmawiajcie z ludźmi. Przekonujcie ich, że to jedyna szansa, żeby traktowano nas poważnie. Najbliższe dwa tygodnie są decydujące. W kupie siła.
Mnie pojechano z referatu za L- 4. Nigdy nie nadużywałem. No cóż. Teraz łuni mają się tłumaczyć. Niech się tłumaczą. Chociaż wiem, że spadom nic nie grozi.Mnie nikt nie podjebał, a mam tak jak ty. Boisz sie. Trudno. Ale jak nie zawalczymy to tak już zostanie. Nie szukaj wymówek. Wszyscy twierdzą, że bycie funkcjonariuszem SCS to nie takie hop - siup. Właśnie nadzsedl czas żeby pokazać że ma się jaja i udowodnić kolegom, że można na mnie polegać.
Prosimy o transmisję on-line na Facebooku! Tak, aby każdy z nas mógł komentować spotkanie na bieżąco.Zastanówmy się proszę, jak każdy z Nas może uczestniczyć w spotkaniu 25.10. z Ministrem Finansów.
Proszę o powagę.Prosimy o transmisję on-line na Facebooku! Tak, aby każdy z nas mógł komentować spotkanie na bieżąco.