Ubezpieczenie grupowe dla emerytów i rencistów, byłych pracowników KAS i funkcjonariuszy SC lub SCS.

Publikujemy przygotowaną przez ZZ Celnicy PL we współpracy z naszym Brokerem ofertę dla emerytów, osób którzy odeszli z KAS, ci którzy byli zatrudnieni w KAS lub pełnili służbę w SC lub SCS dla byłych funkcjonariuszy i pracowników, emerytów i rencistów.
Propozycja godna uwagi i na pewno będzie pomocna dla wielu naszych emerytów i rencistów i Ich Rodzin.
UWAGA! To jest ubezpieczenie dla osób spoza ZZ Celnicy PL. Członkowie Związku, którzy są już na emeryturze i są poza KAS, mogą kontynuować dotychczasowe ubezpieczenie w Generali i wpłacać korzystniejsze składki jakie dotąd opłacali.

Attachments

Ostatnia edycja:
Mam bardzo nietypowe pytanie. Czy za śmierć najbliższego członka rodziny jakim niewątpliwie jest brat należy się coś z ubezpieczenia

Dzien dobry
Mam pytanie odnosnie ubezpieczenia jezeli dopiero teraz chcę się ubezpieczyć i estem już na emeryturze a jestem członkiem ZZ Celnicy

Mam bardzo nietypowe pytanie. Czy za śmierć najbliższego członka rodziny jakim niewątpliwie jest brat należy się coś z ubezpieczenia
Przeciez masz umowę, owu, a nawet skrócone tabelki za co i ile płacą... sprawdz osobiście jaką zawarłaś umowę i na co i jak się nalezy do złóż odpowiedni kwit...

Dzień dobry
Nie żebym się czepiał ale warunki ubezpieczenia dla emerytów są chyba oderwane od rzeczywistości lub kopiuj wklej z innej ulotki. Bowiem mowa jest tam o jakiejś pracy. Jakiej pracy to dotyczy?

Back
Do góry