Spotkanie 20.10.2025 r. z udziałem Szefa Krajowej Administracji Skarbowej - Sekretarza Stanu Marcina Łobody i Podsekretarza Stanu Juranda Dropa

Witam,

Otrzymaliśmy zaproszenie na spotkanie z udziałem Szefa Krajowej Administracji Skarbowej – Sekretarza Stanu Marcina Łobody i Podsekretarza Stanu Juranda Dropa, które odbędzie się w poniedziałek, 20 października br. o 13.00 w sali kinowej MF przy ul. Świętokrzyskiej 12.

W spotkaniu udział wezmą : Jolanta Haron, Anna Jarocka, Grzegorz Raczyński.

Pozdrawiam

Za Zarząd

Przewodnicząca

ZZ CELNICY PL

Jolanta Haron

Czyżby to wina Kuligu, że MF nie zgadza się na świadczenie mieszkaniowe dla FSCS i SW?

Przecież napisałem "trzeba przyznać, że w kwestii rozrywki, związek wywiązuje się pierwszorzędnie ...".

Nb. skoro nieustannie powtarza Pani (słusznie), że jest potrzeba większej aktywności członków ZZ, to
proszę im to umożliwić poprzez przyzwoitą komunikację z zarządem w kwestiach poza-turystycznych !!

Bardzo śmieszne. Czyżby to wina związkowców, że chcą komunikatów na bieżąco nie tylko w zakresie kuligów?
Nasi przedstawiciele wróci
Przecież napisałem "trzeba przyznać, że w kwestii rozrywki, związek wywiązuje się pierwszorzędnie ...".

Nb. skoro nieustannie powtarza Pani (słusznie), że jest potrzeba większej aktywności członków ZZ, to
proszę im to umożliwić poprzez przyzwoitą komunikację z zarządem w kwestiach poza-turystycznych !!
Wszystkie dane kontaktowe znajdują się w zakładce KONTAKTY., do każdego z 14 członków ZG - jak ktoś chce działać lub ma dobry pomysł zawsze znajdzie drogę. Opublikowalismy projekt zmian do ustawy o KAS w zakresie świadczenia mieszkaniowego - ile wpłynęło uwag? ŻADNA. Pozdrawiam

Wszystkie dane kontaktowe znajdują się w zakładce KONTAKTY., do każdego z 14 członków ZG - jak ktoś chce działać lub ma dobry pomysł zawsze znajdzie drogę. Opublikowalismy projekt zmian do ustawy o KAS w zakresie świadczenia mieszkaniowego - ile wpłynęło uwag? ŻADNA. Pozdrawiam

Ale najwyraźniej Lord Vader nie otrzymał. Wraz ze swoim dworem z pewnością by miał sporo uwag.

Na przyszłość rozważcie doręczanie za ZPO. Albo jakimś umyślnym, najlepiej z darami w odpowiedniej randze i ilości.

Ciekawe co nam obieca w tej uchwale, ja od siebie mogę podrzucić kilka pomysłów
-utworzenie w Podlaskiej i Warmińsko Mazurskiej UCS Powietrznych Wydziałów Zwalczania Przemytu gdzie nasi dzielni operatorzy swoimi Shaheedami i MQ-9 Reaperami będą niszczyć każdą powietrzną próbę przemytu, po zestrzeleniu obiektu na miejsce szybko podjeżdża GZD i pakuje resztki na samochód dostawczy ja proponuje model Liebherr T 282
-doposażenie pomorskich UCS w niszczyciele typu Arleigh Burke bądź Zumwalt dzięki czemu można będzie prowadzić ostrzejsze akcje niż US Coast Guard, a takie okręty przydadzą się też przy abordażu, w rezerwie lotniskowiec typu Gerald Ford gdyby doszło do próby powietrznego przemytu nad morzem
-wszystkie realizacje na patrole drogowe powinny jeździć czołgami typu K2 Panther w razie gdyby delikwent chciał uciec można go ostrzelać z armaty bądź k.m.
Oczywiście nie wiem czy budżet wytrzyma takie potrzeby ale "cóż szkodzi obiecać"- by Przemysław Witek lub "za dwa lata będzie rządzić opozycja niech oni się martwią"-by min. Jerzy Kropiel z "Kariery Nikosia Dyzmy"

SZANOWNA PANI !! Pani chyba kpi, robiąc ze mnie totalnego idiotę albo zaraziła się Pani od patafiana @tele, obracając kota ogonem ?! Kategorycznie wypraszam sobie takie insynuacje, jakobym wymagał odrębnego wytłumaczenia kwestii kontaktów.
DOSKONALE wie pani, że nie chodziło o kontakt do zarządu, tylko o komunikację OD niego.

Ale najwyraźniej Lord Vader nie otrzymał. Wraz ze swoim dworem z pewnością by miał sporo uwag.

Na przyszłość rozważcie doręczanie za ZPO. Albo jakimś umyślnym, najlepiej z darami w odpowiedniej randze i ilości.

Naucz się czytać osesku!
W przeciwieństwie do ciebie, moja dziewięcioletnia wnuczka rozróżnia
kontakt do kogoś od komunikacji od kogoś ...

ps
Pisałem już - odwal się zakompleksiona dziecino o problemach ze zrozumieniem

Back
Do góry