Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lepiej 300 brutto niż 0.Komitet Protestacyjny tzw. Uleglościowy rzuca im 300 zł brutto jak w ZUSie gdzie prawie wszystkie związki się podpisały i tu będzie podobnie. Wtedy ogłoszą sukces![]()
300 brutto w które wchodzi pełno składowych haha i wiadomo co z tego wyjdzieLepiej 300 brutto niż 0.
Ok, kiedy protest waszego zwiazku?300 brutto w które wchodzi pełno składowych haha i wiadomo co z tego wyjdzieKomitet zaklepie a nas związek znowu zleja
Nie do mnie takie pytania. Mi chodziło że komitet się ugada jak ostatnio z MF a ZZ Celnicy wszyscy olrja bo to ten związek co tylko pisma pisze ^^Ok, kiedy protest waszego zwiazku?
Kolejny przestrzelony termin. Nie wiadomo jeszcze co powie MF , ale musi być pikieta w kontrze do Alternatywy . Boże miej w opiece KAS i daj światłą myśl naszemu PrzewodniczącemuUWAGA !!!! NA STRONIE SKARBOWCY.PL jest informacja że zapraszają wszystkich 23 Października na godz. 11 do Warszawy !!!!
Już S działa pod dyktando mocodawcówUWAGA !!!! NA STRONIE SKARBOWCY.PL jest informacja że zapraszają wszystkich 23 Października na godz. 11 do Warszawy !!!!
Oby nie.tylko solidarnosc sie z fraj.....msm nadzieje ze inne ZZ nie dadza d..yKomitet Protestacyjny tzw. Uleglościowy rzuca im 300 zł brutto jak w ZUSie gdzie prawie wszystkie związki się podpisały i tu będzie podobnie. Wtedy ogłoszą sukces![]()
PrawdaWiecie, że 23.10 to jest sobota. Trzeba mieć nieźle nawalone pod kopułą żeby takie coś w sobotę urządzać.
Mocodawcy kopnęli uśpiony związek SOLIDARNOŚĆ , ten zaspany popatrzył na listopadWiecie, że 23.10 to jest sobota. Trzeba mieć nieźle nawalone pod kopułą żeby takie coś w sobotę urządzać.
Kolejny przestrzelony termin. Nie wiadomo jeszcze co powie MF , ale musi być pikieta w kontrze do Alternatywy . Boże miej w opiece KAS i daj światłą myśl naszemu Przewodniczącemu
Właśnie, że to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej dla osób, które boją się jechać w czasie pracy. Teraz już nie będzie wymówek, żeby nie pojechaćWiecie, że 23.10 to jest sobota. Trzeba mieć nieźle nawalone pod kopułą żeby takie coś w sobotę urządzać.
Jutro tez masz protest, to Ci znowu nie pasuje organizator. Na wasz protest też się raczej nie ruszysz, o ile go wreszcie zorganizujecie . Jesteś tu tylko żeby zrzedzicCo za dziwny tok myslenia.tylko, że tych gości z tego dziwnego ministerstwa też nie będzie bo będą mieli dzień wolny. Jak wy się tak bardzo boicie to może zróbcie ten protest pod osłoną nocy żeby was nikt nie widział. Dawno się tak nie ubawiłem.
Nie pisz bzdur. Czego mamy się bać??? Urlop na żądanie chyba wg kodeksu przysługuje tak? Czym skutkuje wzięcie takiego urlopu? Podaj paragraf to może i reszta zadrży ze strachuWłaśnie, że to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej dla osób, które boją się jechać w czasie pracy. Teraz już nie będzie wymówek, żeby nie pojechać
Pisze jak jest, większość osób boi się protestować w czasie pracy. Przynajmniej tak jest w moim urzędzie. Jeśli z twojego urzędu wszyscy będą jutro w Warszawie to bardzo się cieszę.Nie pisz bzdur. Czego mamy się bać??? Urlop na żądanie chyba wg kodeksu przysługuje tak? Czym skutkuje wzięcie takiego urlopu? Podaj paragraf to może i reszta zadrży ze strachu![]()
Mów za siebie drogą Mrówko!!! Wstyd mi jak czytam takie rzeczy! Boisz się, to załóż kapcie i siedź w fotelu z kotem na kolanach, a nie wmawiasz innym, że się boją.Pisze jak jest, większość osób boi się protestować w czasie pracy. Przynajmniej tak jest w moim urzędzie. Jeśli z twojego urzędu wszyscy będą jutro w Warszawie to bardzo się cieszę.
Pisze o tym jak jest u mnie, o tym co mi mówią ludzie, z którymi rozmawiam. Myślisz, że mi to na rękę, jak mówią, że nie jada na protest, bo się boją zwolnienia, bo mają dużo pilnych spraw, bo to, bo tamto? Pomysl logicznie. Jeśli wszyscy są tacy odważni to dlaczego nadal mamy wielkie g? Zresztą, jutro się okaże. Zakładam, że na protescie będziesz.Mów za siebie drogą Mrówko!!! Wstyd mi jak czytam takie rzeczy! Boisz się, to załóż kapcie i siedź w fotelu z kotem na kolanach, a nie wmawiasz innym, że się boją.
Jestem skarbowcem. Od dziś dbam o zdrowie, a w przyszłości poprę protest Celnicy.pl, bez względu na to czy postulaty obejmą sprawy skarbowców, czy też nie. Część z nas nie zachowała się jak należy gdy wchodził KAS i później. Pora się zreflektować.
Pozdrawiam!
PS. Drodzy Skarbowy, nie piszcie, że w waszych US nikt nie wie nic o planowanych protestach. Wszyscy czytamy skarbowców i celników na bieżąco, niestety niektórzy z nas walą głupa!
Mamy wielkie g...., bo od 20 lat wszyscy powtarzacie wszystkim, że nie mamy szans na protest, bo wszyscy się boją, bo tu się pracuje dla idei, bo tu za dużo kobiet, bo to, bo małe dzieci, bo tamto, bo dużo pracy, bo nie mamy siły, etc. Trzeba tępić łamistrajków - jak w szkole, a nie biadolić, że to mi nie na rękę! Powiedziałaś jednemu i drugiemu, że jest ********?Pisze o tym jak jest u mnie, o tym co mi mówią ludzie, z którymi rozmawiam. Myślisz, że mi to na rękę, jak mówią, że nie jada na protest, bo się boją zwolnienia, bo mają dużo pilnych spraw, bo to, bo tamto? Pomysl logicznie. Jeśli wszyscy są tacy odważni to dlaczego nadal mamy wielkie g? Zresztą, jutro się okaże. Zakładam, że na protescie będziesz.