Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Takie przypadłości leczy się w przystosowanych do tego ośrodkach.Ja tutaj czegoś nie rozumiem. W informacji Szefa KAS do pracowników i funkcjonariuszy Pani Rzeczkowska z dnia 06.10.2020 pisze: Jednakże zrealizujemy podwyżki w kwocie pierwotnie zaplanowanej w Uchwale Modernizacyjnej na ten rok tj. łącznie w wysokości 10,9%. Pozostała na ten rok kwota w wysokości 1,9% zostanie wypłacona w możliwie najkrótszym terminie, najpóźniej do końca listopada (z wyrównaniem od stycznia 2020r.), a kilka dni później na naradzie w dniu 14.10.2020 stwierdza: ., że Uchwała modernizacyjna zaplanowana na rok 2020 została wykonana.
Ta Pani powinna pracować w przedszkolu a nie jako Szef KAS ,bo jej bajki i obiecanki mogą zaakceptować tylko przedszkolaki.( Chociaż i przedszkolaki już nie są takie naiwne).
no to zależy czego szukasz. Bo mi się wydaje że dla umundurowanych informatyków są tam dobre wiadomości. Czyli nie, nic w ogóle. AAA i w sprawie wydzielenia z KAS komendy też się nie myliłem. Oczywiście jestem za, ale trzeba też mieć trochę zrozumienia rzeczywistości. Oczywiście nie oznacza to poddawać się, tylko przygotować na długa i wyboistą drogę.Czyli żadnej sensownej odpowiedzi nawet w jednym punkcie. Żenada
Obawiam się że informatycy raczej rzadko mają taki wyjście. Z resztą jak by mieli to pewnie by się skończyło emkami i pracą w CIRFIE. Ale choć i tyle dobrego by dla nich było.Wszyscy informatycy ( którzy mogą ) na emkę mundurową i wtedy niech przyjmują do nowy tworów CIRF. Taki bezpiecznik.