Kolumny w excelu oznacza się literami więc z pewnością nie ma takiego czegoś jak "kolumna 12".Kalkulator nie ma wpisanej formuły w kolumnie 12 i pytanie - jak poprawnie liczyć rok 2017 bo nawet uzupełniając formułę ze starszego kalkulatora rok 2017 jest liczony moim zdaniem źle.
Najlepiej napisać do Pani przewodniczącej Marii Mrugały to zdaje się Ona zamieszczała kalkulatorexelowska kolumna L zawiera za równo opis, jak i numer kolumny tabeli, jak i pola aktywne. Kolumna (12) samej tabeli kalkulatora zawiera błędną formułę. Jest np: =F11 przez co kopiuje wartość a nie liczy współczynnik. Winno być =F11*100/J11. To powinno być wpisane na stałe - o to mi się rozchodzi z tymi formułami.
Timki, może chodzi Ci o wiersz 12, bo kolumny 12 na pewno nie ma, chyba że liczysz ja "z palca"?exelowska kolumna L zawiera za równo opis, jak i numer kolumny tabeli, jak i pola aktywne. Kolumna (12) samej tabeli kalkulatora zawiera błędną formułę. Jest np: =F11 przez co kopiuje wartość a nie liczy współczynnik. Winno być =F11*100/J11. To powinno być wpisane na stałe - o to mi się rozchodzi z tymi formułami.