Życzenia Zarządu ZZ CELNICY PL z okazji Światowego Dnia Celnictwa ustanowiony przez Światową Organizację Celną

Koleżanki i koledzy,

W załączeniu przesyłamy życzenia Zarządu ZZ CELNICY PL z okazji Światowego Dnia Celnictwa ustanowiony przez Światową Organizację Celną na dzień 26 stycznia.
1737716536674.png

Za Zarząd
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

Attachments

Przyłączam Się do życzeń! Uz veselību! Dwa lata temu przy ostatniej wizycie w tym pięknym mieście Rīga otrzymałem bana. Mam nadzieję, że teraz się to nie powtórzy!

A co do banów. Jest jeden poczciwy użytkownik, który za opłaty sic! wykupił się z banlandu. Mi na tym nie zależy tak bardzo. Mimo że krótko pod swoim nowym nickiem mam niezły kapitał. Jednak niektórzy zasłużeni użytkownicy mimo apeli, dalej są na bezludnej wyspie. Co @AM Admin zamierza dalej z tym fantem robić?
Sveiki!

A co do banów. Jest jeden poczciwy użytkownik, który za opłaty sic! wykupił się z banlandu. Mi na tym nie zależy tak bardzo. Mimo że krótko pod swoim nowym nickiem mam niezły kapitał. Jednak niektórzy zasłużeni użytkownicy mimo apeli, dalej są na bezludnej wyspie. Co @AM Admin zamierza dalej z tym fantem robić?
Sveiki!
Dobry wieczór. Zbanowane osoby, które chcą wrócić na forum prosimy o kontakt z przewodniczącym swojego ZOI. Pozdrawiam

Dobry wieczór. Zbanowane osoby, które chcą wrócić na forum prosimy o kontakt z przewodniczącym swojego ZOI. Pozdrawiam
Dzień dobry.
Przepraszam ale to nie jest sposób na godne przywrócenie niektórych użytkowników, nie raz "zbanowanych" niesłusznie, często z powodów "politycznych".

Wybaczcie mi także Koledzy ale człowiek, który jest przekonany o swojej niewinności i nieprawidłowości "bana", raczej uniesie się słusznym honorem i nie będzie się osobiście prosić o przywrócenie - okazanie wątpliwej "łaski" nowego zarządu. Człowiek wierny sprawom Środowiska, mający prawdziwie w sercu Jego sprawy, godność i pomyślność, nie potrzebuje ani "rozpoznawalności", ani "zbieractwa" w postaci ilości postów czy "polubień".
Tu ma być przyzwoite Forum zawodowe, a nie jakiś porąbany FB ...

Dzień dobry.
Przepraszam ale to nie jest sposób na godne przywrócenie niektórych użytkowników, nie raz "zbanowanych" niesłusznie, często z powodów "politycznych".

Wybaczcie mi także Koledzy ale człowiek, który jest przekonany o swojej niewinności i nieprawidłowości "bana", raczej uniesie się słusznym honorem i nie będzie się osobiście prosić o przywrócenie - okazanie wątpliwej "łaski" nowego zarządu. Człowiek wierny sprawom Środowiska, mający prawdziwie w sercu Jego sprawy, godność i pomyślność, nie potrzebuje ani "rozpoznawalności", ani "zbieractwa" w postaci ilości postów czy "polubień".
Tu ma być przyzwoite Forum zawodowe, a nie jakiś porąbany FB ...
Tak zgadzam się, to porządne forum i zasady powrotu muszą być jasne, a zaproponowany tryb wymaga jedynie napisania maila. Pozdrawiam

Uprzejmie proszę o nie odwracanie kota ogonem!
Szkoda czasu na takie przerzucanie się wpisami. Powiem jasno, ktoś chce aby zdjąć mu bana , niech do nas napisze. Skąd mamy wiedzieć kto chce zdjęcia bana. Rety , tu nie ma żadnej pułapki, ale czasami mam wrażenie, ze wpsiy sa tylko po to aby cos napisąc, a nie zmienić. To puste działanie.

Back
Do góry