Życzenia Zarządu ZZ CELNICY PL z okazji Światowego Dnia Celnictwa ustanowiony przez Światową Organizację Celną

Koleżanki i koledzy,

W załączeniu przesyłamy życzenia Zarządu ZZ CELNICY PL z okazji Światowego Dnia Celnictwa ustanowiony przez Światową Organizację Celną na dzień 26 stycznia.
1737716536674.png

Za Zarząd
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

Attachments

Przyłączam Się do życzeń! Uz veselību! Dwa lata temu przy ostatniej wizycie w tym pięknym mieście Rīga otrzymałem bana. Mam nadzieję, że teraz się to nie powtórzy!

A co do banów. Jest jeden poczciwy użytkownik, który za opłaty sic! wykupił się z banlandu. Mi na tym nie zależy tak bardzo. Mimo że krótko pod swoim nowym nickiem mam niezły kapitał. Jednak niektórzy zasłużeni użytkownicy mimo apeli, dalej są na bezludnej wyspie. Co @AM Admin zamierza dalej z tym fantem robić?
Sveiki!

A co do banów. Jest jeden poczciwy użytkownik, który za opłaty sic! wykupił się z banlandu. Mi na tym nie zależy tak bardzo. Mimo że krótko pod swoim nowym nickiem mam niezły kapitał. Jednak niektórzy zasłużeni użytkownicy mimo apeli, dalej są na bezludnej wyspie. Co @AM Admin zamierza dalej z tym fantem robić?
Sveiki!
Dobry wieczór. Zbanowane osoby, które chcą wrócić na forum prosimy o kontakt z przewodniczącym swojego ZOI. Pozdrawiam

Back
Do góry