Zaproszenie na III OGÓLNOPOLSKI KULIG KAS Piwniczna Zdrój 2026

Witajcie,

Zapraszamy na III OGÓLNOPOLSKI KULIG KAS Piwniczna Zdrój 2026 organizowany przez Zarząd Główny ZZ CELNICY PL.

1760374375586.png

Za Zarząd
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

Organizator Kuligu
Stanisław Oracz

Attachments

Nie posrajcie się tą mieszkaniówką i pogódźcie że życie płynie dalej 🤣
Może nie aż tak w fizjologiczny sposób bym się odnosił do aspektu egzystencji ale , że trzeba nie myśleć tylko. o chlebie ale niekiedy o tym co ważniejsze ( dla niektorych). - o tym co daleji , wyżej , bo - przynajmniej w moim miejscu pracy- nikt, dosłownie nikt nie zastanawia się, że https://www.facebook.com/share/p/1aWv2kaBA5/, tym bardziej, że następnego domu, mieszkania, samochodu czy nawet Zlotu w Tatrach albo Spływu kajakiem może już mu nie będzie dane doczekać.

Informujemy, że lista uczestników na kulig została zamknięta. Można zapisywać się jedynie na listę rezerwową.

No i w końcu wykrakaliśmy ten pierwszy kulig ...

Ale zabawne. Dowcip na miarę.

Tylko jaka to miara?

Ja myślę, że miara braku spełnienia. Potężna czy nawet destrukcyjna. Także miara rozrośniętego ego, dopieszczonego przez osoby na podobnym levelu psychicznym .

Radzę dobrego psychologa, ale pewnie to na Berdyczów. Ten hejt czy podsrywanie mówiąc wprost, będą z pewnością trwały dalej, bo niektórzy tak już mają. Tym bardziej, jak zakosztują braku konsekwencji .

Co można zrobić w tej sytuacji? Myślę, że nic albo niewiele. Mi przynajmniej nic konstruktywnego nie przychodzi do głowy.

Pewnie jakimś rozwiązaniem byłby ban, tylko słusznie w tym Zarządzie takie praktyki nie są stosowane. Macie po prostu klasę. Co najwyżej pewnie częściej wietrzycie głowy, aby się od smrodków uwolnic 🙂.

Dobrej zabawy dla Wszystkich Uczestników na kuligu i później przy ognisku 👍.

A są tacy członkowie w ZG którzy też są do tańca i różańca ? Którym zależy na kontakcie z plebsem, bo chyba tak ZG postrzega zwykłych członków swojego związku. Członkowie ZG, którzy są gotowi walczyć o świadczenie mieszkaniowe ?

Boruto , wpisy na forum nie przydadzą mieszkaniówki. Potrzebne potężne wq...nie i równie potężny wirus, który położy Was do łóżek. Plus jakąś legalna manifestacja, taka, jaką zorganizowała SW, na którą zostaliście zresztą zaproszeni.

Przecież mogliście powszechnie na nią przybyć i się zarazić na niej tym wirusem.

Plus okno polityczne, ale to rzecz odrebna.

Ale zabawne. Dowcip na miarę.
Tylko jaka to miara?
Ja myślę, że miara braku spełnienia. Potężna czy nawet destrukcyjna. Także miara rozrośniętego ego, dopieszczonego przez osoby na podobnym levelu psychicznym .
Radzę dobrego psychologa, ale pewnie to na Berdyczów. Ten hejt czy podsrywanie mówiąc wprost, będą z pewnością trwały dalej, bo niektórzy tak już mają. Tym bardziej, jak zakosztują braku konsekwencji .
Co można zrobić w tej sytuacji? Myślę, że nic albo niewiele. Mi przynajmniej nic konstruktywnego nie przychodzi do głowy.
Pewnie jakimś rozwiązaniem byłby ban, tylko słusznie w tym Zarządzie takie praktyki nie są stosowane. Macie po prostu klasę. Co najwyżej pewnie częściej wietrzycie głowy, aby się od smrodków uwolnic 🙂.
Dobrej zabawy dla Wszystkich Uczestników na kuligu i później przy ognisku 👍.

No i co ?? Zabrakło pretekstów do opluwania i defekacji na znienawidzonych userów ?!
Dlatego, mimo bieżącej indoktrynacji, trzeba było cofnąć się o tydzień, by coś znaleźć ...

Jeśli nie potrafisz myśleć konstruktywnie, to może w końcu łaskawie się od...stosunkujesz od hejtowanych przez ciebie użytkowników. Po chamsku czepiasz się wybranych userów, obrażasz i wulgaryzujesz każdy wpis, NIGDY nie wnosząc nic konstruktywnego lub choćby pozytywnego.

Siedź prostaku na tej swojej emeryturce, co najwyżej czytając prasę (choćby elektroniczną). Jest tego tyle, że nawet nie przerobisz całości. Tam możesz hejtować do woli, a w końcu zostaw w spokoju ludzi wciąż żyjącymi sprawami środowiska.

No i co ?? Zabrakło pretekstów do opluwania i defekacji na znienawidzonych userów ?!
Dlatego, mimo bieżącej indoktrynacji, trzeba było cofnąć się o tydzień, by coś znaleźć ...

Jeśli nie potrafisz myśleć konstruktywnie, to może w końcu łaskawie się od...stosunkujesz od hejtowanych przez ciebie użytkowników. Po chamsku czepiasz się wybranych userów, obrażasz i wulgaryzujesz każdy wpis, NIGDY nie wnosząc nic konstruktywnego lub choćby pozytywnego.

Siedź prostaku na tej swojej emeryturce, co najwyżej czytając prasę (choćby elektroniczną). Jest tego tyle, że nawet nie przerobisz całości. Tam możesz hejtować do woli, a w końcu zostaw w spokoju ludzi wciąż żyjącymi sprawami środowiska.

Wychodzi szydło z worka. Choć to komplement. Najbardziej mi pasuje słoma z butów. Onuce to jeszcze nie ten etap rozwojowy. Pewnie następne pokolenie dopiero.

Najbardziej bawi mnie w tych tzw. ripostach personalizacja. Także goście zachwyceni ich celnością i poziomem, tylko się powstrzymam przed zdefiniowaniem tegoż poziomu .

Najbardziej bawi mnie w tych tzw. ripostach personalizacja. Także goście zachwyceni ich celnością i poziomem, tylko się powstrzymam przed zdefiniowaniem tegoż poziomu .

Fajnie, że użyłeś tego słowa - personalizacja.
Oznacza to jednoznaczne utożsamienie się z użytym określeniem.
Dziękuję ...

Back
Do góry