Wypowiedź Przewodniczącej ZZ CELNICY PL do Telewizja Biznes24.pl

Witajcie,

zamieszczamy link z wywiadem Przewodniczącej ZZ Celnicy PL Jolanty Haron po pikiecie, która odbyła się w dniu 28 maja 2025 r. w Warszawie:

Link:

Pozdrawiam
Zarząd Główny
ZZ CELNICY PL

Tak od strony technicznej to porażka. Niedoświetlone tło i zbyt widoczna poświata monitora, to zaburza kolory. Kamerka trochę za blisko i za wysoko. Niby drobiazgi, a daje wraźenie amatorszczyzny i niedbalstwa. Zadbajcie o to proszę na przyszłość

No i protest nie pracowników kas, ale funkcjonariuszy SC-S i ew urzędników i pracowników kas...
Prostujmy niewłaściwe, mylące skróty myślowe...

Tak od strony technicznej to porażka. Niedoświetlone tło i zbyt widoczna poświata monitora, to zaburza kolory. Kamerka trochę za blisko i za wysoko. Niby drobiazgi, a daje wraźenie amatorszczyzny i niedbalstwa. Zadbajcie o to proszę na przyszłość

No i protest nie pracowników kas, ale funkcjonariuszy SC-S i ew urzędników i pracowników kas...
Bolo... jesteś perfekcjonistą. ;)

Może od strony technicznej nie było ideału. Ale od strony merytorycznej Pani Jolanta dużo zyskała w moich oczach. Wg mnie powinna częściej udzielać się na forum, aby mówić o tym co robi ona i co robi związek. Naprawdę po wystąpieniu na pikiecie i w tym wywiadzie widać, że to funkcjonariusz z krwi i kości. Żebyśmy tylko mieli takie szczęście do przełożonych, to o losy tej służby byłbym spokojny.

No tak doświadczenie cenna rzecz. Nabywa się przy pisaniu książek, poprzez strzelanie z ucha , ect.

Nie bierz tego osobiście, ale czasem milczenie jest złotem 🙂.

Rozumiesz tą dygresję mam nadzieję...

Udało mi się zebrać całą ekipę w jednym miejscu .

Chłopaczki, a jaki jest tytuł wątku?

Szefowej ZZC już nie prostujecie, macie inną kość do obgryzania 🙂?

Nie mogłem sobie odmówić.

Pa pa bez odbioru .

Back
Do góry