Wypowiedź Przewodniczącej ZZ CELNICY PL do Telewizja Biznes24.pl

Witajcie,

zamieszczamy link z wywiadem Przewodniczącej ZZ Celnicy PL Jolanty Haron po pikiecie, która odbyła się w dniu 28 maja 2025 r. w Warszawie:

Link:

Pozdrawiam
Zarząd Główny
ZZ CELNICY PL

Tak od strony technicznej to porażka. Niedoświetlone tło i zbyt widoczna poświata monitora, to zaburza kolory. Kamerka trochę za blisko i za wysoko. Niby drobiazgi, a daje wraźenie amatorszczyzny i niedbalstwa. Zadbajcie o to proszę na przyszłość

No i protest nie pracowników kas, ale funkcjonariuszy SC-S i ew urzędników i pracowników kas...
Prostujmy niewłaściwe, mylące skróty myślowe...

Tak od strony technicznej to porażka. Niedoświetlone tło i zbyt widoczna poświata monitora, to zaburza kolory. Kamerka trochę za blisko i za wysoko. Niby drobiazgi, a daje wraźenie amatorszczyzny i niedbalstwa. Zadbajcie o to proszę na przyszłość

No i protest nie pracowników kas, ale funkcjonariuszy SC-S i ew urzędników i pracowników kas...
Bolo... jesteś perfekcjonistą. ;)

Może od strony technicznej nie było ideału. Ale od strony merytorycznej Pani Jolanta dużo zyskała w moich oczach. Wg mnie powinna częściej udzielać się na forum, aby mówić o tym co robi ona i co robi związek. Naprawdę po wystąpieniu na pikiecie i w tym wywiadzie widać, że to funkcjonariusz z krwi i kości. Żebyśmy tylko mieli takie szczęście do przełożonych, to o losy tej służby byłbym spokojny.

No tak doświadczenie cenna rzecz. Nabywa się przy pisaniu książek, poprzez strzelanie z ucha , ect.

Nie bierz tego osobiście, ale czasem milczenie jest złotem 🙂.

Rozumiesz tą dygresję mam nadzieję...

Udało mi się zebrać całą ekipę w jednym miejscu .

Chłopaczki, a jaki jest tytuł wątku?

Szefowej ZZC już nie prostujecie, macie inną kość do obgryzania 🙂?

Nie mogłem sobie odmówić.

Pa pa bez odbioru .

Witajcie,

zamieszczamy link z wywiadem Przewodniczącej ZZ Celnicy PL Jolanty Haron po pikiecie, która odbyła się w dniu 28 maja 2025 r. w Warszawie:

Link:

Pozdrawiam
Zarząd Główny
ZZ CELNICY PL
Pani Jolanto, bardzo dobre sprostowanie i wyjaśnienie, że w KAS są f-sze SCS i pracownicy SC.
Szkoda, że na tym forum Przewodnicząca nie bierze czynnego udziału w dyskusjach.
Trochę byłem skonsternowany kiedy usłyszałem, że mamy 17 IAS.🤔

Pani Jolanto, bardzo dobre sprostowanie i wyjaśnienie, że w KAS są f-sze SCS i pracownicy SC.
Szkoda, że na tym forum Przewodnicząca nie bierze czynnego udziału w dyskusjach.
Trochę byłem skonsternowany kiedy usłyszałem, że mamy 17 IAS.🤔
To skrót myślowy chodziło o KIS.

To stres. Kwestia obycia z mediami która jest jak najbardziej do ogarnięcia 👍 za sprostowanie mega plus 👍
Publiczne wypowiadanie się przed mediami nie jest proste, nie każdy ma do tego predyspozycje. Nie miała to być krytyka Przewodniczącej.
Może pora powrócić do pomysłu profesjonalnego rzecznika prasowego?

Back
Do góry