Wszystko jasne. Oto nowy minister finansów
Złożyłem wniosek do prezydenta i został on przyjęty, aby powołać Magdalenę Rzeczkowską na stanowisko ministra finansów — powiedział premier Mateusz Morawiecki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marszałka KAS xD!O i znowu mamy funkcjonariuszy KAS bo i mamy generała KAS - już dawno pisałem Madzia idzie na marszałka.
Wg. Wikipedii nowa MF:- to jest tak jak w tym emotikonie - nie wiadomo czy się śmiać czy płakać przy takim MF.
Braki w wykształceniu nadrabiają chęciami i prostym językiemProfesorów ekonomii, a nawet zwykłych ekonomistów, MF dawno już nie widziało. Obecnie pożądane wykształcenie to politolog, historyk.... Ważniejszy światopogląd od wykształcenia![]()
Czemu miałby ktoś blokować?Któż to teraz będzie blokował Panią Minister w drodze do podwyżek Naszych uposażeń?
Jakieś typy?![]()
Teraz juz nikt nie bedzie jej przeszkadzal sama bedzie sie mogła wykazac przed Mateuszkiem kłamczuszkiemCzemu miałby ktoś blokować?
Jej intencje wyszły już na jaw - sama zablokuje ...
Mateusz nie kłamie, przecież mówi....Teraz juz nikt nie bedzie jej przeszkadzal sama bedzie sie mogła wykazac przed Mateuszkiem kłamczuszkiem
No na pewno.zebysmy sie nie zdziwili.chociaz zycze nam tego by dorzucil a ja zebym sie mylil co to Mateuszka i jenerałkiMateusz nie kłamie, przecież mówi....to może i MF coś od siebie dorzuci gdyby Szef coś pominął
![]()
Myślę, że sprawa kwoty bazowej wszystko wyjaśni, trzeba poczekać...Teraz "poświąteczny" weekend trwaNo na pewno.zebysmy sie nie zdziwili.chociaz zycze nam tego by dorzucil a ja zebym sie mylil co to Mateuszka i jenerałki