Poparcie Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego Funkcjonariuszy i Pracowników Więziennictwa postulatów ZZ CELNICY PL w manifestacji 9.09 2025r.

Witam,

W nawiązaniu do wczorajszej informacji ws. organizacji przez Niezależny Samorządny Związek Zawodowy Funkcjonariuszy i
Pracowników Więziennictwa w załączeniu przesyłam Zaproszenie do wspólnego udziału w ogólnopolskiej manifestacji w dniu 9 września 2025 roku w Warszawie oraz poparcie postulatów FSCS dot. uchwały modernizacyjnej i objęcia SCS świadczeniami mieszkaniowymi analogicznie jak w MON .

Pozdrawiam
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

Attachments

Służby Celino - Skarbowej...

Ech...

Mam nadzieję że to literówka a nie brak pojęcia...

Chociaż literówkę byle Word wychwyci...

kilka cennych inicjatyw już upadło ponieważ ludzie o niczym nie wiedzieli. Pamiętacie dyskusje czy na forum czy na facebooku, gdzie podawać info. Mam niemiłe poczucie, ze teraz też Zarząd nie zdąży poinformować ludzi o manifestacji. To nie jest tak, że pada hasło "za dwa dni jedziemy ilu jest chętnych?". Tak się nie da. A potem będzie gadka szmatka, że tylko mówimy, że chcemy a jak trzeba jechać to nie ma komu. Jak się czeka z informacją na ostatnią chwilę to nic z tego nie wyjdzie i nie będzie to wina członków i nieczłonków. Najpierw było tak, że nie możemy manifestować, potem mieliśmy ale dla SW a teraz zwlekamy aż szanse na masowe poparcie przepadną. Nasuwa mi się bardzo niemiły wniosek.

Back
Do góry