Pikieta zorganizowana przez ZZ CELNICY PL w Warszawie

Witajcie,

W Warszawie trwa manifestacja funkcjonariuszy Służby Celno-Skarbowej. Celnicy domagają się od rządzących – na wzór innych formacji mundurowych – objęcia ich nowym programem modernizacji oraz świadczeniami mieszkaniowymi.

Protest funkcjonariuszy Służby Celno-Skarbowej rozpoczął się w środę o godzinie 12 przed siedzibą Ministerstwa Finansów. W manifestacji uczestniczą związkowcy z Celnicy PL oraz Związkowej Alternatywy w Krajowej Administracji Skarbowej.

Dalsza część artykułu w infosecurity24.pl

https://infosecurity24.pl/sluzby-mu...ity24.pl&utm_medium=organic&utm_content=belka

Attachments

• VIDEO-2025-05-28 1.mp4
    2,8 MB
  • VIDEO-2025-05-28 2.mp4
    1,9 MB
  • VIDEO-2025-05-28 3.mp4
    2,7 MB
Jakoś to wygląda, ale nie przekonująco. Czekam na dalsze informacje.
Ile Adrian naobiecuje , który nie jest rządzie, tyle płatków śniegu spadnie w sierpniu...

No dobra fajnie trochę pochałasowali i co dalej, bo chyba nikt nawet do nich nie wyszedł.
Pochałasowali ??? Do nich ???? Naprawdę jesteś cudtomsofficer ??? Czy nick mnie myli ??? Czy też ktoś się pod Ciebie podszył ???? Nie jesteś celnikiem ani oficerem ???? Sorki ale treść Twojego wpisu mocno mnie zaskoczyła.... Co dalej - czas pokaże.

Ostatnia edycja:
Brawo celnicy i skarbowcy. Wreszcie udało nam się zjednoczyć we wspólnym celu .Związki zawodowe pokazały klasę. Inna sprawa media poza Interia, republika i radiem Maryja sprawę przemilczały . Ale przed MF pokazaliśmy siłę . Razem jest nas 60 tys .A z taką grupa gdy jest zorganizowana trzeba się już liczyć. Mamy wspólny cel modernizacja na kolejne lata .Dodatkowo Skarbowcy walczą o dłuższe stażowe a celnicy o dodatki mieszkaniowe . Razem wywalczymy wszystko. Osobno podzieleni nic .

W troki to ty możesz wziąć bo widzę że nie masz zbyt absorbującej roboty skoro non stop wypisujesz tutaj swoje mądrości.
Oj słabo kolego słabo.... mocno negatywnie zaskoczyłeś mnie swoim wcześniejszym wpisem że wyszli DO NICH że POCHAŁASOWALI itd... stąd moje pytanie - czy ktoś przejął Twojego nicka na forum i podszywa się pod prawdziwego Customsofficer ? Czy naprawdę jesteś Celnikiem i tak jak sugeruje nick Oficerem ??? Pytam gdyż mogło dojść do przejęcia tożsamości na forum. To nie są złośliwe pytania. Przecieź wcześniejsze wpisy były sensowne zgadzałem się z nimi mniej lub bardziej niekiedy nie zgadzałem ale były no rozsądne. A tu taki wpis ? Ktoś przejął Twoje konto ? Pytam serio.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry