S
Stary Celnik
Gość
No i włąśnie sie okazało ze komisja finansów odrzuciła poprawkę....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pisząc o 500zł miałem na myśli całą obniżkę składki rentowej i przez to wzrost naszej płacy, także obniżkę składki, która już nastąpiła w 2007 roku.Proszę nie wliczać do tych 500 zł obniżki skł.rentowej,która juz była czyli około 100 zł brutto.I już nam sie robi w ten sposób 400 zł srednio brutto. Przecież to jest to wszystko od Zyty ...
Zacznę od tego, że to nie ja a nowe KW Federacji ma pewne podstawy. Ja tylko w tym uczestniczę jako inicjator części przedsięwzięć.Panie Siwy czy ma Pan solidne podstawy aby dawać nam nadzieje na te 90 mln. ?
wiceprzewodniczący Federacji napisał:Proszę o zwrócenie uwagi, że pierwszy raz od dłuższego czasu postrzga się nas pozytywnie. Uczestniczyłem w negocjacjach jak pozostałych 5 osób. Proszę zauważuć, iż koalicjant i nie tylko on, zauważa nasze potrzeby. Nie można negować wszystkiego. Zapewniam Państwa, że nowo wybraney KW jest złożony w całości z komitetu negocjacyjnego. Jest wiele dróg do osiągnięcia celu- nie tylko jedna. Zaczynają nas zauważać. To jest ważne. Trwa z naszej strony ciągły lobbing. To jest początek drogi- jak mawiają mędrcy- ABY przejść drogę, która ma 1000m należy zacząc ja od 1 m. A swoją drogą jak daleko mogliśmy już zaś gdyby nie...
autor: ~Jacek Staniszewski
slawomir.siwy napisał:Pisząc o 500zł miałem na myśli całą obniżkę składki rentowej i przez to wzrost naszej płacy, także obniżkę składki, która już nastąpiła w 2007 roku.
Bo za późno podjęliśmy działania, a zwłoka wynikła z negacji prawnej możliwości do działania Zespołu Negocjacyjnego(obecnego KW Federacji), przez byłą przewodniczącą.To dlaczego Panie Sławku poprawka nie przeszła ?
wiceprzewodniczący Federacji napisał:Proszę o zwrócenie uwagi, że pierwszy raz od dłuższego czasu postrzga się nas pozytywnie. Uczestniczyłem w negocjacjach jak pozostałych 5 osób. Proszę zauważuć, iż koalicjant i nie tylko on, zauważa nasze potrzeby. Nie można negować wszystkiego. Zapewniam Państwa, że nowo wybraney KW jest złożony w całości z komitetu negocjacyjnego. Jest wiele dróg do osiągnięcia celu- nie tylko jedna. Zaczynają nas zauważać. To jest ważne. Trwa z naszej strony ciągły lobbing. To jest początek drogi- jak mawiają mędrcy- ABY przejść drogę, która ma 1000m należy zacząc ja od 1 m. A swoją drogą jak daleko mogliśmy już zaś gdyby nie...
autor: ~Jacek Staniszewski