Panie Siwy. Dlaczego 90 milionów?

Status
Zamknięty.
czy który zoll marudzący i płaczący na tym forum ruszył w tej sprawie swoje szlachetne cztery litery bo ja tak.

Panie Siwy!
Był jakiś odzew w sprawie tych 90 milionów, które Pan chciał dla SC wywalczyć na 2008 rok???
Coś cicho się zrobiło!

Był, ale o szczegółach postaram się napisać więcej jutro wieczorem, bo jutro będę więcej wiedział na ten temat

Siwy napisz czy będa podwyżki dla kogo i ile? Bo na razie z ludwińskim chwalicie sie skórą na jeszcze nie ubitym niedźwiedziu.

Taaa chyba prawdopodobnie może raczej coś z 5 zeta... na rok

Gdzie do ludu z takim gdybaniem!!!!

Sławek może chwilowo mieć problem z dostępem do komputera, jest na wyjeździe.

obiecanki cacanki. "napiszę jutro wieczorem-czyli dziś" (może jeszcze nie wieczów-to przepraszam). i tłumaczenie admina: wyjazd gdzieś s.siwego.... dziś-bo dziś miał "coś" napisać. śmieszy mnie to ale coraz mniej.....

Aż mnie korci, żeby trochę ostrzej odpowiedzieć na takie idiotyczne posty, po jaką cholerę wchodzicie na forum i zabieracie głos ? Tak Was interesują sprawy związkowe ? Tak Was interesuje osoba Siwego ? To może ruszycie w końcu dupska chociażby po to aby się dowiedzieć co się w danej chwili dzieje w Federacji. Podejrzewam jednak, że co niektóre osoby nawet na to nie będzie stać więc pomogę - w dniach 05-07 grudnia 2007r. /środa - piątek/ w CSK KZRS SCh w Miedzeszynie odbędzie się Zjazd Federacji ZZSC, we wtorek Siwy miał być na posiedzeniu Komisji Finansów.
Ot i cała tajemnica nieobecności Siwego.

Drogi Adminie.
Szkoda twoich nerwów. Jak widać na to forum zaglądają ludzie, dla których percepcja prostych sygnałów dochodzących z otoczenia jest zbyt trudna, a skojarzenie ze sobą kilku prostych faktów i wyciągnięcie odpowiednich wniosków bez pomocy z zewnątrz, barierą nie do pokonania. Można sie jedynie zastanawiać, co takiego tacy ludzie robią na codzień?

zgadzam się - niektórych przerasta prosta czynnośc połączenia ze soba kilku faktów - jak zwykle obrażaći najeżdzżać to każdy potrafi
pozdro

Może odbiegne od tematu ale nie do końca. Uważam że należy pomyśleć o obowiązkowej rejestracji dla wszystkich którzy chcą pisać. Tak jest na każdym forum internetowym!! Goście mogą jedynie przeglądać tematy. Jak ktoś chce pisać to żaden wysiłek wybrać sobie jakiś nick, hasło i się zalogować. Wówczas ludzie piszą sensowne rzeczy a nie pierdoły. Moderatorzy mogą dawać bany i wogóle jest większy porządek. W tej chwili to forum naprawde cieżko opanować. Ludzie zakładają nowe teamty w sprawach na które wystarczyłby jeden post a potem się oburzają że się taki temat usuwa! Trzeba poważnie przemyśleć wprowadzenie obowiązku rejestracji dal tych którzy chcą pisać! I jeszcze raz powtórze jestem użytkownikiem na wielu forach internetowych i wszędzie musiałem się logować!

Głupie wpisy pojawiają się w sposób naturalny. Dzieje się tak w czasie wypowiedzi różnych ludzi. To nieuniknione.

Rejestracja jednak spowoduje, że zarejestrowany użytkownik, choć anonimowy będzie znany i identyfikowalny. Nie będzie mógł więc pozwolić sobie na wpisy skrajnie i nie przystające do wykreowanej przez siebie, swojej wirtualnej osobowości.

Czy to działa? Można to łatwo sprawdzić ale trzeba się niestety zarejestrować.

Już kiedyś pisałem o tym. Forum to miejsce, gdzie wymieniane są poglądy. Przypomina przy tym czat czy hyde park ale z tą różnicą, że na forum są zakładki, w których z kolei są umieszczone tematy. A wszystko po to, żeby ludziom żyło się lepiej. Konkretny użytkownik nie musi przeglądać wszystkich zakładek, żeby dotrzeć do informacji których szuka.

W dobrze zorganizowanym forum użytkownik trafia do zakładki, w której prowadzona jest dyskusja która go interesuje. Tak samo gdy chce dowiedzieć się o czymś co było już dyskutowane. Po prostu odnajduje odpowiedni wątek. To takie proste ale jak widać nie może dotrzeć do niektórych ludzi.
Strach przed, no właśnie przed czym? - chyba przed czymś niewiadomym i niezrozumiałym jest silniejszy od rozsądku.

Zarejestrowanie otwiera przed użytkownikiem dodatkowe możliwości, o których niezarejestrowany nawet sobie nie zdaje sprawy. Dodatkowe funkcje na forum pojawiają się po rejestracji.

A co najważniejsze. Rejestracja to nie to samo co udostępnienie swoich danych osobowych.

Ja, choć jestem dla was taki sobie zarejestrowany j_a_nek, jestem nim też dla Sławka Siwego, Szanownego nam Admina, ale już nie dla .... paru innych ale to już moja tajemnica. :wink:

A co wy wyjeżdżacie o jakiś rejestracjach !!! Siwy napisał, że poda konkrety co do naszych płac i wszyscy są po prostu ciekawi i zniecierpliwieni tyle. Mógł zadzwonić do Admina a ten napisać parę słów na forum. Ale nie lepiej temacik zastępczy o rejestracji. Co mnie obchodzą jakieś zjazdy związków ich biadolenie, kłótnie, prośby, pisma itd ... to niech oni Adminie ruszą dupska i zaczną robić to do czego są powołani ....... i tyle w temacie.

A robcie co chcecie, wprowadzajcie rejestracje czy tez nie.... czy to ma jeszcze w ogole jakies znaczenie :?: firma sie sypie, nie ma widokow na lepsze jutro, ceny zapierniczaja do gory jak oszalałe, zarobki stoja, prestiż zawodu celnika dawno sie poszedl grzmocic, czy tak na prawde jeszcze kogos tu cos trzyma :?: za chwile tu nie bedzie juz komu pisac, bo czesc ludzi ucieknie do normalniejszych zajęć ( m.in ja - własnie czekam na odpowiedz), a pozostalym to juz bedzie kompletnie zwisac, zostana tu tylko egzaltowani zwiazkowcy i paru frustratow.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry