Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wiesz iłu jest chętnych związkowców, którzy już 7 lat temu zapisali się na ten spływ?A jeżeli ktoś nie jest związkowcem czy może brać udział i ile płaci? W regulaminie cytuję:
"Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc, pierwszeństwo w imprezie posiadają członkowie ZZ Celnicy PL. Określa się staż w organizacji:- „ staż w organizacji powyżej 6 miesięcy” oznacza datę zapisania się do Związku i uiszczenie pierwszej składki, wcześniej niż 6 miesięcy przed opłaceniem imprezy oraz niezaleganie z opłacaniem składek członkowskich;- „staż w organizacji do 6 miesięcy włącznie” oznacza datę zapisania się do Związku i uiszczenie pierwszej składki w czasie krótszym albo równym 6 miesiącom przed opłaceniem imprezy oraz niezaleganie z opłacaniem składek członkowskich; "
CZY NIE związkowiec też płaci 830?
Ach ..przypominam sobie pierwszy spĺyw po Krutyni. Super.A wiesz iłu jest chętnych związkowców, którzy już 7 lat temu zapisali się na ten spływ? impreza
Fragment dot banów w poście Igora brzmiał:Odpowiedź była: przypomnę w skrócie: „to nie ja, nie ten zarząd, my nie dawaliśmy”
Także wybacz kolego ale zarzut braku jakiejkolwiek odpowiedzi jest niesłuszny.
Dobry wieczór. Prosimy, aby osoby zbanowane, które nadal są naszymi czlonkami i chcą wrócic na forum o kontakt z pzrewodniczącym swojego ZOI. PozdrawiamZloty... spływy...
Karnawał...
A np. w temacie banów, gdzie admin może zadziałać bez zgody mf czy sscs, cisza , nic się nie dzieje...
Zero nawet najkrótszej odpowiedzi...olewka...
Nawet reakcji w stylu mf nie ma...że się pochylają, analizują, roważają, konsultują...
To świadczy o poziomie kultury indywidualnej i organizacji...
A były i posty na forum i maile na indywidualne konta...
Taka to sytuacja...
Komunikacja...
Poza tym, nie wiem czemu, przestała wyświetlać poniższa sygnatura usera:
Bolo1999, na forum od lutego 2008, ponad 4 000 postów na pierwszym koncie, zbanowany bezterminowo w 2021 roku..., nadal czekam na przywrócenie pierwotnego konta...
To forum teraz już tylko dla członków???Dobry wieczór. Prosimy, aby osoby zbanowane, które nadal są naszymi czlonkami i chcą wrócic na forum o kontakt z pzrewodniczącym swojego ZOI. Pozdrawiam
Niigdzie takiej informacji nie znalazłam.. Osoby nie będące członkami prosimy o kontakt biurozg@celnicy.pl .PozdrawianTo forum teraz już tylko dla członków???
Brawo..
Teraz muszę dodać: chodzenie po bagnach wciąga ;-PA ja Ci jasno napisałem, że z cytowanej odpowiedzi zrozumiałem, że obecny zarząd nie zamierza taplać się w gownie po starym zarządzie. Mój wniosek.