Odpowiedź z KPRM ws. pisma wysłanego do pana Premiera przez organizacje związkowe które zawarły Porozumienie o współpracy.

Witam,

Przesyłam do wiadomości odpowiedz na pismo przesłane do Pana Premiera organizacji związkowych.

Pozdrawiam
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

Attachments

Z uwagi na fakt, że związki mundurowe nie chcą, by na pikiecie były media, bo wg nich byłoby to odebrane politycznie, informuję, że zaprzestaję starań nagłaśniających pikietę.
Informacje poszły wcześniej, więc może ktoś jeszcze podchwyci.
Z Alternatywy spoza Warszawy będzie ok 400 osób plus Warszawa (tu nie wiem ile).

Do zobaczenia 💪
Miejmy nadzieję, że jednak "ktoś jeszcze pdchwyci" przecież głównym celem tej manifestacji jest to, żeby ludzie usłyszeli o nas, o naszych problemach. Bo chyba nikt nie myśli, że Pan Domański będzie czekał z gotowym porozumieniem.

Zarząd stoi w rozkroku ! To, po pierwsze.
Po drugie , ktoś ma przyłożony pistolet do skroni,
Po trzecie, będą zwolnienia,
Po czwarte, będą likwidacje.
Tutaj już nie chodzi o głosowanie na przyszłego Prezydenta.
Sytuacja patowa.
bardzo mnie zaintrygowały Twoje informacje. Zwłaszcza "po trzecie" i "po czwarte". Troszkę mniej po drugie.
Widocznie czegoś nie wiemy...
Możesz rozwinąć swoją myśl?

Nosz k...a! Czy ZZ mundurowe są normalne ?!
Po stokroć nie !!
Bardziej apolitycznych ode mnie trudno znaleźć, a ja udział mediów na pikiecie
i poinformowanie przez nie społeczeństwa o niesprawiedliwości, uważam jedynie
za przedstawienie PRAWDY!
Czy rzeczywiście naszemu Związkowi nie zależy na prawdzie ?!
To wygląda na paranoję. LUDZIE, chyba nie boicie się tego skomentować ...
Szanowni Państwo, mamy przygotowany już komunikat do mediów i za chwilę idzie gdzie sią da. Do lewych, prawych itd. Wysyłamy!!!!

Szanowni Państwo, mamy przygotowany już komunikat do mediów i za chwilę idzie gdzie sią da. Do lewych, prawych itd. Wysyłamy!!!!
A ZZ Celnicy PL jest nas wszystkich, a jak coś się nie podoba komuś, to proszę pisać co się nie podoba. Takie nasze prawo!!! Prawo Każdego!!!

Czyżby rozdwojenie jaźni ?! Ale przynajmniej jest lepiej.

A ZZ Celnicy PL jest nas wszystkich, a jak coś się nie podoba komuś, to proszę pisać co się nie podoba. Takie nasze prawo!!! Prawo Każdego!!!

No ... chyba, że w końcu nasze komentarze trafiły, gdzie trzeba ...

Back
Do góry