• Witaj na stronie i forum Związku Zawodowego Celnicy PL!
    Nasz Związek zrzesza 7879 członków.

Wstąp do nas! (KLIKNIJ i zapisz się elektronicznie!)
    Jeśli wolisz zapisać się w tradycyjny sposób pobierz i wyślij odpowiednią deklarację Deklaracja członkowska I Deklaracja członkowska dla emerytów, rencistów i zwolnionych
    Korzyści i ochrona wynikająca z członkostwa w ZZ Celnicy PL (KLIKNIJ) plus inne benefity, np. zniżki na paliwo!
    Jeżeli podejmiesz decyzję o rezygnacji z członkostwa w Związku Zawodowym CELNICY PL pobierz, wypełnij i prześlij druk Rezygnacja_z_członkostwa
    Składki członkowskie należy wpłacać na konto: 44 1600 1462 0008 2567 1607 7001 w BGŻ BNP PARIBAS
    ZZ CELNICY PL ul. Otmuchowska 50, 48-300 Nysa, NIP: 7542935512, REGON: 160186970, KRS: 0000303717
    Znajdziesz NAS na FACEBOOK -Zarząd Główny Związku Zawodowego Celnicy PL Liczba obserwatorów: ponad 4,8 tys. LINK

Odpowiedź Ministra Finansów z dnia 3 lipca 2025 r. nr DKS2.056.4.2025.KZM, na wystąpienie organizacji związkowych z 28 maja 2025 r.

Witam,

W załączeniu przesyłam odpowiedź Ministra Finansów z 3 lipca 2025 r. nr DKS2.056.4.2025.KZM, dot. złożonej Petycji przez organizacje związkowe działające w KAS na podstawie podpisanego Porozumienia o współpracy z dnia 19 maja 2025 roku.

Za Zarząd
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

Attachments

Pustosłowie ubrane w kwiatki, z którego nic nie wynika. MF ma wakacje więc nie przeszkadzajmy im się bawić i cieszyć a my płonni nadziei czekajmy do września na kolejne spotkanie z którego zapewne nic nie wyniknie. Pozdrawiam

mam takie pytanie do Kolezenstwa, skad sie biora ludzie, ktorzy mysla, ze w lipcu i sierpniu sie nie pracuje, jaka byla ich kariera zawodowa, czyli skad sie urwali. Czy kazdy w KAS moze zawiesic dzialanosc na lipiec i sierpien i wracac do spraw we wrzesniu czy tylko KASta uprzywilejowana

mam takie pytanie do Kolezenstwa, skad sie biora ludzie, ktorzy mysla, ze w lipcu i sierpniu sie nie pracuje, jaka byla ich kariera zawodowa, czyli skad sie urwali. Czy kazdy w KAS moze zawiesic dzialanosc na lipiec i sierpien i wracac do spraw we wrzesniu czy tylko KASta uprzywilejowana
Może Związek zada to pytanie MF albo kancelarii premiera w trybie zapytania publicznego?

Back
Do góry