Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba czegoś w tym wpisie nie rozumiem.Z tych leniwych to raczej jest ta grupa, która zachowała pracę. Reszta na pewno chciałaby walczyć o swoje, ale pewnie też z czasem zmieniły sie priorytety.
Dokładnie w punkt sam bym tego lepiej nie ujął.Chyba czegoś w tym wpisie nie rozumiem.
Ja drogi Kolego pracuję (jako "ucywilniony"), więc niby "zachowałem pracę". Sam nie mam zamiaru odpuszczać, a i znam mnóstwo podobnych sobie.
Jeżeli twierdzisz, że "RESZTA chciałaby walczyć", to ta "reszta" może i chce, ale tylko tyle, by ktoś za nią działał. Na tym ich całe "chcenie" się kończy.
ja na ten przyklad zalożyłem sprawe ale niektórzy koledzy i kolezanki, ktorych temat dotyczy nie chcą mieć kontaktu z sądem - to raz, a dwa - czas trwania postepowania czy jak tam oni to zwą przewodu sądowego - mocno zniechęca do działania, ale...to nie znaczy żeby związek w moim i innych imieniu nie mógł zapytać o wynik kwartalnej analizy omawianego problemu, kto wie może coś odpowiedząZ tych leniwych to raczej jest ta grupa, która zachowała pracę. Reszta na pewno chciałaby walczyć o swoje, ale pewnie też z czasem zmieniły sie priorytety.
ja na ten przyklad zalożyłem sprawe ale niektórzy koledzy i kolezanki, ktorych temat dotyczy nie chcą mieć kontaktu z sądem - to raz, a dwa - czas trwania postepowania czy jak tam oni to zwą przewodu sądowego - mocno zniechęca do działania, ale...to nie znaczy żeby związek w moim i innych imieniu nie mógł zapytać o wynik kwartalnej analizy omawianego problemu, kto wie może coś odpowiedzą
"nie chcą mieć kontaktu z sądem".... Wcale im się nie dziwie. Założenie sprawy i tak naprawdę czekanie .... wie na co i ....wie ile.ja na ten przyklad zalożyłem sprawe ale niektórzy koledzy i kolezanki, ktorych temat dotyczy nie chcą mieć kontaktu z sądem - to raz, a dwa - czas trwania postepowania czy jak tam oni to zwą przewodu sądowego - mocno zniechęca do działania, ale...to nie znaczy żeby związek w moim i innych imieniu nie mógł zapytać o wynik kwartalnej analizy omawianego problemu, kto wie może coś odpowiedzą
no jasne,mówię jak jest i jeszcze raz swój pomysł ponawiam : ZZ Celnicy - napiszmy po upływie 3 miesiecy od spotkania zapytanie do MF : co wynika z analiz?- tylko tak się coś dowiemyA czekanie na ...... wie co do czego zachęca? Chyba jest już jasne gdzie obecni mają ucywilnionych.
Jestem za Nic nie tracimy.Należy nam się odpowiedź.Nie pozwólmy się dłużej lekceważyć.no jasne,mówię jak jest i jeszcze raz swój pomysł ponawiam : ZZ Celnicy - napiszmy po upływie 3 miesiecy od spotkania zapytanie do MF : co wynika z analiz?- tylko tak się coś dowiemy
napisałem do ZOI WRO wiadomość z prośbą aby jednak napisać to zapytanie w kwestii "wyniku analizy" naszej sytuacji po upływie 3miesięcy od spotkaniaJestem za Nic nie tracimy.Należy nam się odpowiedź.Nie pozwólmy się dłużej lekceważyć.
To zapytanie po wysłaniu powinno zostać upublicznione na tym forum.Może tak nie trafi do szuflady i nie będzie poddawane ,,analizie''napisałem do ZOI WRO wiadomość z prośbą aby jednak napisać to zapytanie w kwestii "wyniku analizy" naszej sytuacji po upływie 3miesięcy od spotkania
o ile ZZ podejmie sie zadania ale tak powinno byćTo zapytanie po wysłaniu powinno zostać upublicznione na tym forum.Może tak nie trafi do szuflady i nie będzie poddawane ,,analizie''
Dzień dobry, szanowni Państwo czekamy na wyrok SN w sprawie pauzowania - 21 maja 2024 r. W załączeniu materiał z posiedzenia Komisji Finansów Publicznych.o ile ZZ podejmie sie zadania ale tak powinno być
W tym materiale pan Jurand Drop z MF mówi, że analiza jest bardzo pożądana...Dzień dobry, szanowni Państwo czekamy na wyrok SN w sprawie pauzowania - 21 maja 2024 r. W załączeniu materiał z posiedzenia Komisji Finansów Publicznych.
Pozdrawiam
Błagam cię w wolnym tłumaczeniu to oznacza mamy was w d.... znaczy mf oczywiście.W tym materiale pan Jurand Drop z MF mówi, że analiza jest bardzo pożądana...
jestem o tym przekonanyA zapewne tworzyli go wraz z analizami ci sami.ludzie tylko pod innym kierownictwem.