X
xy
Gość
nie narzekaj, ja mam tyle po 3 latach służby...Krzysztof napisał:8 miesięcy w służbie... Na rączke 1340 z nockami. ZERO PERSPEKTYW!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie narzekaj, ja mam tyle po 3 latach służby...Krzysztof napisał:8 miesięcy w służbie... Na rączke 1340 z nockami. ZERO PERSPEKTYW!
xy napisał:a ja 1250, po 4 latachKrzysztof napisał:8 miesięcy w służbie... Na rączke 1340 z nockami. ZERO PERSPEKTYW!
Anonymous napisał:xy napisał:a ja 1250, po 4 latach IC GdyniaKrzysztof napisał:8 miesięcy w służbie... Na rączke 1340 z nockami. ZERO PERSPEKTYW!
Anonymous napisał:Anonymous napisał:xy napisał:a ja 1250, po 4 latach IC GdyniaKrzysztof napisał:8 miesięcy w służbie... Na rączke 1340 z nockami. ZERO PERSPEKTYW!
Błąd-caly rok 19% - 1200 brutto - ups. zero dyscyplinarek, zero spóźnień...uczciwość i rzetelność nie zawsze się oplaca-ale GODNOŚĆ wlasna-to coś o czym wy tu nie wiecie- z tegop co czytam-dla was to HISTORIA...dlatego cło upada...tylk owalki cywile/mudury, kasa/brak kasy.Weźcie się do myślenia roboty.Postawy wyłącznie roszczeniowe,Żeby mieć-należy coś dać od siebie!!!Castor Troy2 napisał:mkc, daj podkomisarzowi spokój (prawdop.były dyro lub nacz.). Dla niego przyjście do pracy na 7.00 to juz duże wyzwanie no i tak jak kiedyś (gdy piastował swoje stanowisko) wszystko jest na jego głowie i wszystko musi robić sam. 8) Wszystko=NIC. No i oczywiście podał, że dostaje 2900 :shock: netto w tym 1200 za wysługę i stopień (ale nie podał info, że to juz brutto :twisted: ). Czyli zasadnicze netto około 2100 (nieźle, nawet jak na upadłego anioła). Już wrzesień, czyli 2900 netto po odliczeniu wyższego podatku? :wink:
mkc 6 napisał:8 lat służby -2100 netto - naczelnik wydziału
Jestem w szoku :shock: Co trzeba zrobić, żeby po 8 latach być naczelnikiem wydziału????
eksp. celny, podkomisarz celny 17 lat w cle 2.900 na reke-z czego ok 1200 to dodatek za wysluge i stopień, ale za to - zero nagród rocznych, półrocznych
dodatek za twój stopień to 660 zł brutto + stażowe (17% x 3100 = 525)=ok. 1200 brutto, tzn ok. 820 netto.Błąd-caly rok 19% - 1200 brutto - ups.
Tak, na to stać tylko wyższą kadrę kierowniczą 8)zero dyscyplinarek, zero spóźnień...uczciwość i rzetelność
O tym przypominacie sobie, gdy spadniecie i TONIECIE.GODNOŚĆ wlasna-to coś o czym wy tu nie wiecie
Może jesteś wyjątkiem ,który doszedł do swojego stanowiska ciężką pracą a nie poprzez układy. Daj coś od siebie teraz. Pamiętaj, że za to co TY teraz robisz dostajesz większą płacę niż twoi "koledzy".Żeby mieć-należy coś dać od siebie!!!
jabol napisał:Na gwałt potrzebna regulacja uposażeń. Szczególnie dla najmniej zarabiających, bo nowoprzyjęci dostają więcej netto zasadniczego niż nasi doświadczeni już funkcjonariusze.
Nic nie pomoga tu dla nich gwiazdeczki, bo nawet całe stado nie zniweluje różnic. Zoll z 5 letnim stażem zasadnicze + za aplikanta= 1250 netto. NOWI 1500 NETTO
Tych ludzi nie stać nawet na opłacenie ubezpieczenia grupowego!!!!
Opamiętajcie się wreszcie!!! chyba, że chodzi o to, aby Ci doświadczeni, wartościowi funkcjonariusze odeszli ze służby