I
IC P-ń
Gość
No i właśnie mój kierownik ( ten od 1200) świsnął wypowiedzenie , wkrótce idę w jego ślady .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ubogi celniku!!! Nie dziwi mnie, że obecnie jesteś na stanowisku kierowniczym - ORTOGRAFIA :- ) zatem to wyjaśnione-a dlaczego taka marna pensja? bo jesteś karierowiczem dla którego kasa sie nie liczy...ale stolek... a dali ci - ponieważ-jak wykazuje statystyka-jestes zapewne z bardzo malej miejscowości.Uważam, że 1500 to i tak sporo...ale cóż cyt. "DOŻUCĄ" - taką mamy właśnie kadre kierowniczą..i jak ma być dobrze- czytyaj lepiej kolego- ile zarabiają ludzie po 15 latach-bo ty jako kierownik masz pewnie staż - macx 3 lata ( i 2 awanse w tym czasie pozdrawiamubogi celnik napisał:Zarabiam ok. 1500 netto, żeby było ciekawiej jestem na stanowisku kierowniczym. Jak ktoś napisze, żem idiota jeśli się na kierowanie z taką gażą zgodziłem, to się nie obrażę. Myślałem, że coś dożucą, niestety - gówno! No i tak sobie kieruję.
Ubogi celniku!!! Nie dziwi mnie, że obecnie jesteś na stanowisku kierowniczym - ORTOGRAFIA :- ) zatem to wyjaśnione-a dlaczego taka marna pensja? bo jesteś karierowiczem dla którego kasa sie nie liczy...ale stolek... a dali ci - ponieważ-jak wykazuje statystyka-jestes zapewne z bardzo malej miejscowości.Uważam, że 1500 to i tak sporo...ale cóż cyt. "DOŻUCĄ" - taką mamy właśnie kadre kierowniczą..i jak ma być dobrze- czytyaj lepiej kolego- ile zarabiają ludzie po 15 latach-bo ty jako kierownik masz pewnie staż - macx 3 lata ( i 2 awanse w tym czasie pozdrawiam