I
inspektor celny
Gość
inspektor celny 14 lat pracy nie karany nie nagradzany 1750 netto ic biała podlaska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeden napisał:Dwa fakultety, MBA, doktorat, perfekcynie angielski z uprawnieniami do nauczania we wszystkich typach szkół, wpisany na listę wykładowców SC. 1390 netto ze wszystkimi dodatkami. Nadal aplikant celny, choc po 4 latach pracy "awansowano" mnie na stanowisku z referenta na mkc. Pozdrowienia dla wszystkich, którym wydaje się, że marnie zarabiają i dla własnej dyrekcji.
zatem wybacz-w mojej Izbie wlaśnie taka jest przyjęta praktyka jak opisałem wyżej . Aby zakończyć drażliwy temat kasy-wszyscy zarabiamy malo-zwlaszcza ci co naprawde tyrają. Jawność nagród - o której ktoś tu wspomnial - jak najbardziej-u nas jest to tajemnica.A im ktoś ma dluższy stać i większą ilość gwaizdek na pagonach - dostaje minimum - na zasadzie - pensje ma wyższą. Pytanie do ogółu- czy nagrody półroczne są za pracę-czy to wyrównanie do pensji????? W naszej Izbie- napewno nie jest to traktowane jako nagroda za dobrą pracę. To premia...dla... hm-no własnie!Milego weekendu dla braci celniczejinspektor celny napisał:inspektor celny 14 lat pracy nie karany nie nagradzany 1750 netto
Sondaż wydaje się być mało miarodajny. Dlaczego? Piszą ci, którzy są niezadowoleni i słusznie, bo mają mało. W służbie jest rzesza takich co mają ok. 3000zł i więcej - oni nie piszą.