KOMUNIKAT ws. funkcjonowania strony www.celnicy.pl

Witam,

W związku z podjętymi pracami technicznymi nad usprawnieniem funkcjonowania strony https://celnicy.pl/artykuly/ mogą występować problemy za które bardzo Serdecznie Przepraszamy :)

Problem dot. braku możliwości otwierania załączników bez logowania został naprawiony.

Prosimy o cierpliwość i wyrozumienie na bieżąco monitorujemy zgłaszane problemy J.

Informację o występujących problemach bardzo proszę przekazywać na bieżąco telefonicznie lub na adres biurozg@celnicy.pl do Wiceprzewodniczącego ZG Igora Raczyńskiego .

Serdecznie pozdrawiam
Za Zarząd
Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL
Jolanta Haron

No problemów ze stroną coraz więcej. Zamiast kumulować wątki, łączyć je, wątki nagle się podublowaly, ogólny bałagan na stronie. Nie wiem czemu to służy. Może jest to opcja dla niezalogowanych. Pojęcia nie mam.
Wracam do swojej formuły 🤐

A czy jesteście pewni, że po ostatnich zawirowaniach ze stroną wszystko jest ok?
Czy wszyscy bez logowania widzą wszystkie tematy i dyskusje?
Ja słyszałem, że sporo osób niezalogowanych nie może czytać tych aktualnie burzliwych dyskusji.

Wylogowalem się. Potwierdzam opinię przedstawioną przez @gutek_pl . Przeglądać można jedynie "artykuły". Czyli w zasadzie obcięto zawartość for, do niedawna ogólnie dostępnych dla niezalogowanych.

Dzień dobry, nie będąc zalogowanym można czytać wszytskie artykuły, otwierać wszystkie załączniki oraz czytać forum. Nie można tylko wpisywać opinii.

Dzień dobry, nie będąc zalogowanym można czytać wszytskie artykuły, otwierać wszystkie załączniki oraz czytać forum. Nie można tylko wpisywać opinii.
Niestety. Tu Pani nie ma racji. Można czytać artykuły, być może z załącznikami. Nic więcej. Dodawanie opinii dla niezalogowanych to rzecz oczywista.

@ZOI WRO Aby nie być gołosłownym, przed chwilą znowu się wylogowalem i oto print screeny z akcji przejrzenia wątków na forum:

Attachments

• Screenshot_2025-03-16-20-00-32-602_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2025-03-16-20-00-32-602_com.mi.globalbrowser.jpg
    103 KB · Wyświetleń: 14
  • Screenshot_2025-03-16-20-00-46-657_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2025-03-16-20-00-46-657_com.mi.globalbrowser.jpg
    256,3 KB · Wyświetleń: 14
Back
Do góry