Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już robimy swoje w tej sprawie. W tym tygodniu pojawi się info oraz sposób postępowania. Pozdrawiam..."W przypadku, gdy ktoś ww. lata chce mieć wliczone wyłącznie do emerytury –zagrożenia nie ma, zgłoszono problem jedynie w przypadku IAS RZESZÓW"... bo IAS Rzeszów to stan umysłu. Tutaj wszystko jest na niekorzyść pokrzywdzonych z 2017 roku. Najgorsze jest to ze po zmianie władzy nic się nie zmieniło a wypada przypomnieć że wszelkie krzywdy miały być naprawione. Może ma to związek z tym, że obecna z-ca dyrektora od spraw kadrowych to sama co w 2017 była z-ca do spraw kadrowych i kierowała wygaszaniem i ucywilnianiem. Może ktoś się weźmie za tą sprawę ?
W żaden sposób nie można w internecie znaleźć wyroku SN z 29 stycznia 2025 r. – II PSKP 7/24 i z 11.12.2024 r. sygn. akt II PSKP 47/23. Są jakieś tajne czy ktoś może je udostępnić?Witamy ,
w załączeniu zamieszczamy komunikat dotyczący spraw sądowych prowadzonych przez ZZ CELNICY PL.
Pozdrawiamy
Zarząd Główny
ZZ CELNICY PL
Cierpliwości, może jeszcze nie ma uzasadnienia. Ja czekałem na uzasadnienie SN ponad 3 miesiące.W żaden sposób nie można w internecie znaleźć wyroku SN z 29 stycznia 2025 r. – II PSKP 7/24 i z 11.12.2024 r. sygn. akt II PSKP 47/23. Są jakieś tajne czy ktoś może je udostępnić?
Dzień dobry. Nie mamy jeszcze uzasadnienia.Sparwy prwoadza nasi prawnicy. Cierpliwości. Jak tylko otrzymamy uzasadnienie, to opublikujemy. PozdrawiamCierpliwości, może jeszcze nie ma uzasadnienia. Ja czekałem na uzasadnienie SN ponad 3 miesiące.
może warto bezpośrednio dopytać ZOI WRO.
Może doczekamy dnia, że pozwani przestaną się ośmieszać z apelacjami. Niech docenią gest ze strony ucywilnionych, że nie rozszerzyli pozwów o odszkodowania za bezprawne zwolnienie ze służby. Jak również, że pozwani nie ponoszą żadnej odpowiedzialności, w tym finansowej za karygodne decyzje w 2017 roku.Wyrok SR w sprawie odprawy - kwestia przedawnienia.