Dobro zawsze wraca POMAGAMY !!! - Zbiórka Antonina Szwonka

1765955282024.png

Witam,

W imieniu Zarządu ZOI ZZ Celnicy PL przy IAS w Gdańsku bardzo proszę o wsparcie dla członka ZZ CELNICY PL z ZOI GDA z powodu ciężkiej choroby jego małej córeczki.

Poniżej link do Zrzutki.

https://zrzutka.pl/rv8bdh

Nazywam się Marcin wraz z żoną Justyna jesteśmy funkcjonariuszami SCS z prawie z 20 letnim stażem. Justyna pełni służbę w OC Opłotki, a ja w Dziale Morskim - IAS w Gdańsku. Mamy dwoje dzieci- 15 letniego syna Teodora i 7 letnią Tosie.

Nasza siedmioletnia córka Tosia zachorowała na ostrą białaczkę. Diagnoza przyszła nagle i całkowicie zmieniła nasze życie. W jednej chwili codzienność, plany i poczucie bezpieczeństwa ustąpiły miejsca strachowi, niepewności oraz walce o zdrowie naszego dziecka.

Od momentu diagnozy każdy dzień podporządkowany jest leczeniu, badaniom i pobytom w szpitalu. Tosia, mimo tak młodego wieku, musi mierzyć się z ogromnym bólem, długotrwałą terapią oraz ograniczeniami, których żadne dziecko nie powinno doświadczać. My, jako rodzice, staramy się być przy niej nieustannie — dając jej miłość, wsparcie i poczucie bezpieczeństwa w tej niezwykle trudnej drodze.

Z całego serca prosimy o wsparcie dla naszej córki Tosi. Każda pomoc — wpłata, udostępnienie zbiórki czy dobre słowo — daje nam siłę i nadzieję, że wspólnie pomożemy jej wrócić do zdrowia i dzieciństwa, które choroba tak nagle jej odebrała.

Dziękujemy za okazane serce, solidarność i wsparcie.

Marcin i Justyna, rodzice Tosi
Z góry dziękujemy za okazane serce

Zarząd ZZ CELNICY PL ZOI GDAŃSK

Słuchajcie pomóżcie córce naszego kolegi. Ja pomogłem, to są naprawdę wspaniali ludzie. Naprawdę warto, dobro wraca !!!

Back
Do góry