Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgłosiliśmy to.Mam nadzieję, że MF nie zapomni również o dopisaniu do projektu kwestii waloryzacji emerytur za wcześniejsze lata, znam byłych funkow, ktorzy odeszli że Służby w 2017 r. i dopiero teraz przeszli na emke, a ZER uporczywie nie dolicza im, jak i wcześniejszym funkom waloryzacji za lat 2018r - 2021r. Na to czeka naprawde spora grupa byłych funkow. A to jest dyskryminacja.
Oj, tak. Mam jeszcze 4 latka do minimalnej emki i 50 na karku. Chyba trzeba będzie dopracować do pełnej emkiP. Sławku a co z SzNP - paru nas jeszcze zostało
O SZNPP. Sławku a co z SzNP - paru nas jeszcze zostało
Mam niemiłe wrażenie, że o SZNP już wszyscy zapomnieli .P. Sławku a co z SzNP - paru nas jeszcze zostało
również mam takie wrażenieO SZNP
Mam niemiłe wrażenie, że o SZNP już wszyscy zapomnieli .
P. Sławku a co z SzNP - paru nas jeszcze zostało
A można wiedzieć w jakim znaczeniu? Rozumiem, że w związku z zaliczeniem lat Służby Cywilnej do służby w Służbie Celnej zgodnie z zapisami ustaw o SC?Spokojnie, nie wszystko czytam. My pamiętamy. Wasz temat jest bardzo często podnoszony i przypominany w MF.