3 PROCENTÓWKI

Anonymous napisał:
Dark napisał:
Niektórzy ze służby przygotowawczej pracują ponad pół roku a mimo to i tak niedostali... :shock:
A w Poznaniu dostali mimo sprzeciwu pytlakowych związków.Co prawda nie jako 3%, ale z puli dyra na którą zwiazki wpływu nie mają. :wink:

Czy mozesz powiedziec cos blizej?
To bardzo ciekawe.
UC Kalisz jako podległy Urząd i jakoś na moim koncie nie zauważyłem nic z puli Dyrektora.
Czyzby my Landy znowu jako zaświatek???

Drobna poprawka. ;)
Z tej puli dostają nagrody takie osoby które dyrektor u z n a za szczególnie wyróżniające się.

Anonymous napisał:
To dopiero cuda sie dzieją. W terenie IC Warszawa nie słyszałem, żeby ktoś z praktyką poniżej jednego roku dostał nagrodę. Jeżeli dostajecie wczesniej to mogę tylko pogratulować. :wink:

dziwne to jest bo znam osoby u mnie które dostały nagrody już po kilku miesiącach. I to wszyscy, a nie wyjątki. Wystarczyło 6 miesięcy.

Dużo to nie było bo 300 PLN ale na drobne wydatki starczyło.

JA PRZEZ PIERWSZYCH 5 LAT SŁUZBY NIE DOSTAŁEM ANI ZŁAMANEGO GROSZA - UWAŻAM ŻE POMIJANIE MŁODYCH JEST NIESPRAWIEDLIWE, ALE O JAKIEJ SPRAWIEDLIWOŚCI MOŻNA MÓWIĆ JEŻELI FUNKCJONARIUSZ CELNY (MKC) ZARABIA 1300 PLN A ZWYKŁY REGAŁOWY W IKEA 2000 ?[/quote]
To przyjacielu nad czym się zastanawiasz IDŹ do IKEI !!!!!!

j_a_nek napisał:
Drobna poprawka. ;)
Z tej puli dostają nagrody takie osoby które dyrektor u z n a za szczególnie wyróżniające się.

Tylko czemu dyrektor u z n a j e te same osoby, przy każdej tego typu okazji, może czas wyróżnić je z naszej strony ilością pracy-obowiązków?!!?!!?

Anonymous napisał:
JA PRZEZ PIERWSZYCH 5 LAT SŁUZBY NIE DOSTAŁEM ANI ZŁAMANEGO GROSZA - UWAŻAM ŻE POMIJANIE MŁODYCH JEST NIESPRAWIEDLIWE, ALE O JAKIEJ SPRAWIEDLIWOŚCI MOŻNA MÓWIĆ JEŻELI FUNKCJONARIUSZ CELNY (MKC) ZARABIA 1300 PLN A ZWYKŁY REGAŁOWY W IKEA 2000 ?
To przyjacielu nad czym się zastanawiasz IDŹ do IKEI !!!!!![/quote]
Kolego nie Ty go przyjmowałeś, i nie Ty będziesz mu tłumaczył gdzie ma iść. A gość po prostu stwierdził fakty, jesteśmy mniej warci niż jakiś mercz z marketu. Róznica odpowiedzialności zawodowej jest raczej zasadnicza. Regałowego nikt nie pomówi i nie przyjdą po niego o 6 rano z propozycją "wczasów" w ZK. I z całym szacunkiem, gdybym mieszkał z godzinę drogi bliżej do Warszawy to sekundy bym się nie zastanawiał i czmychnął nawet na regałowego, byle nie myśleć czy starczy mi do nastepnej wypłaty (zasiłku?). Pozdro dla MKC.

Nikt nikomu nic nie tłumaczy !!! Jeśli jestem pewny swej wartości, swych umiejętności,swej wiedzy i zdolności to idziesz do takiej pracy, która da Ci zadowolenie i dobrą płacę a nie ciągle czytamy narzekania niespełnionych celników, mało zarabiających i przesilonych pracą. Umiesz coś robić i masz odpowiednie przygotowanie i wiedzę to ZMIENIASZ pracodawcę i koniec !!!!!!

A gość po prostu stwierdził fakty, jesteśmy mniej warci niż jakiś mercz z marketu. Róznica odpowiedzialności zawodowej jest raczej zasadnicza. Regałowego nikt nie pomówi i nie przyjdą po niego o 6 rano z propozycją "wczasów"
Jesteś tyle wart ile ci płacą. Jaka odpowiedzialnosć w słuzbie celnej za co??????Gość w IKEi ponosi odpowiedzilnośc np. materialną za towar , stan magazynu a ty kolezko za co???

Za to że pojadą fajki których nie wyciągnę, za to że tir miał 10 litrów paliwa za dużo. Za to są dyscyplinarki i kary.

przypominam, że tematem tego wątku forum jest pytanie jak duże są nagrody w poszczególnych izbach.
nie schodźcie z wątku :D
pozdrawiam

pogratulujmy sprawiedliwego wg genialnej decyzji dyrektora podziału 3 procentówki, wyższa w tym samym urzędzie w jednej komórce wynosi 920 pln a innej 1600, poprostu genialne

Mkc IC Przemysl 1700 zl nagroda - tak jak koledzy z mojego oddzialu - MEDYKA! To pewne bo pieniadze mam juz na koncie! Sam jestem w szoku skad te kosmiczne pieniadze zwykle to bylo 300 - 500 zl dla mck.Z drugiej strony fakt jest taki ze wraz z kolegami mielismy bardzo dobre wyniki.

Za niezdany egzamin i tak sporo dostałeś? Szacuneczek. Chyba jakieś względy u dyrka masz?

Gość to nazwa użytkownika, który nie jest zarejestrowany, takich użytkowników są setki na forum !

ADMIN

Anonymous napisał:
Mkc IC Przemysl 1700 zl nagroda - tak jak koledzy z mojego oddzialu - MEDYKA! To pewne bo pieniadze mam juz na koncie! Sam jestem w szoku skad te kosmiczne pieniadze zwykle to bylo 300 - 500 zl dla mck.Z drugiej strony fakt jest taki ze wraz z kolegami mielismy bardzo dobre wyniki.

WZPC?

czy nie czarny :)

W Przemyślu każden jedej który dostał nagdodę z 3% odpisu dostanie nagrode dodatkową w kwocie od 930 (mkc) przez 1050 (istpektor)i 1200(expert)do 1800 (naczelnik urzędu). Każdemu po równo- na stanowisku oczywiście

Back
Do góry