3 PROCENTÓWKI

niestety, taki regulamin przyznawania nagród :?

aby dostać nagrodę trzeba przepracować 12 miesięcy w służbie i nie da się tego przeskoczyć,

he he he he
nooo teraz to się naprawdę uśmiałem
mam czekac 5 lat na jakieś żałosne raz w roku 1400 złotych
kolego za 5 lat to w tej firmie nie będzie juz obecnych mkc

A może by tak przestać obrzucać się błotkiem. Co Wy na to BRACIA CELNICY. Chyba, że odpowiada Wam poziom piaskownicy.
Znam młodych którzy pracują dwa razy lepiej i więcej niż starzy. Znam starych, którzy pracują dwa razy lepiej i więcej niż młodzi.
I nic tego nie zmieni, bo to zależy indywidualnie od każdego człowieka i jego stosunku do pracy i współpracowników.

WIĘC MOŻE PRZESTAĆ SIĘ ŻREĆ MIĘDZY SOBĄ I RZUCIĆ RAZEM NA: MF, SZEFA SC I MINISTRA FINANSÓW. Tylko tak mamy szansę coś zdziałać.

tak,tak,;chory to kraj,chorzy ludzie i chorych mamy wielu celownikow ktorzy tylko potrafia chwalic wlasny ogon bo nikt inny ich nie chwali.

taa. tu jak zwykle polityka tajnej tajnosci... swoją drogą czemu nie ma na stronie www info o Związkach, protokołach z narad kierownictwa? na innych stronach Izb jest to i owo a tu nic, kompletnie nic. a tak po kądzieli to słyszałem że nagroda ma być na poziomie zeszłorocznej.

jesli tak będzie to dzięki Banasiowi. jak przyszedł to nam zwykłym zollom scedował nagrdy, oby jeszcze na te święta jego działania były odczuwalne.

kg karpia około 12 zeta będzie kosztował.... to nawet na karpia taka premia nie starczy.... żenada 25 kg rybki oj smaczny karpik smaczny

Katowice 450 brutto premii dla funkcjonariuszy a 700 dla cywili.Na karpia może jak się uda 150 brutto. :twisted: :twisted: :twisted:

Back
Do góry