G
Guest
Gość
IC Warszawa 1100 brutto !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Kaszub, czy wiesz moze, czy to prawda, ze zwiazki w Gdyni nie pozwolily na przyznanie nagrod ok 50 mlodym zatrudnionym od lipca, zeby reszcie zwiekszyc po jakies 30 dychy?
Anonymous napisał:Kaszub, czy wiesz moze, czy to prawda, ze zwiazki w Gdyni nie pozwolily na przyznanie nagrod ok 50 mlodym zatrudnionym od lipca, zeby reszcie zwiekszyc po jakies 30 dychy?
Dark napisał:Niektórzy ze służby przygotowawczej pracują ponad pół roku a mimo to i tak niedostali... :shock:
A w Poznaniu dostali mimo sprzeciwu pytlakowych związków.Co prawda nie jako 3%, ale z puli dyra na którą zwiazki wpływu nie mają. :wink:Dark napisał:Niektórzy ze służby przygotowawczej pracują ponad pół roku a mimo to i tak niedostali... :shock:
Anonymous napisał:UC rybnik w ic katowice 312 na ręke. U nas mrozek to chyba płaci w ratach :lol: bo takiego dziadostwa jeszcze swiat nie widział.
Dokładnie bo jest tego aż 276zł~gość napisał:Anonymous napisał:UC rybnik w ic katowice 312 na ręke. U nas mrozek to chyba płaci w ratach :lol: bo takiego dziadostwa jeszcze swiat nie widział.
chyba tylko w rybniku 312 :lol: na rękę
JA PRZEZ PIERWSZYCH 5 LAT SŁUZBY NIE DOSTAŁEM ANI ZŁAMANEGO GROSZA - UWAŻAM ŻE POMIJANIE MŁODYCH JEST NIESPRAWIEDLIWE, ALE O JAKIEJ SPRAWIEDLIWOŚCI MOŻNA MÓWIĆ JEŻELI FUNKCJONARIUSZ CELNY (MKC) ZARABIA 1300 PLN A ZWYKŁY REGAŁOWY W IKEA 2000 ?Anonymous napisał:To dopiero cuda sie dzieją. W terenie IC Warszawa nie słyszałem, żeby ktoś z praktyką poniżej jednego roku dostał nagrodę. Jeżeli dostajecie wczesniej to mogę tylko pogratulować. :wink: