3 PROCENTÓWKI

Binifacy napisał:
Gdzie było 1800???? Chyba że w MF lub dla swoich kolesiów albo dla kadry kierowniczej.

bylo średnio - niektórzy połowę tego, ini za zwolnienia wcale, wiec ok 30% przytuliło ok 3500-4000 (nie mowie o kadrze kierującej nami łaskawie)
ale jesli teraz podobnie... szkoda słow, znowu bez sprawiedliwości

podajecie liczby a nie piszecie skąd. konkretnie jak mam ktoś jakies informacje to podajcie izbę i kwotę
pozdro

Katowice 450 brutto premii dla funkcjonariuszy a 700 dla cywili.Na karpia może jak się uda 150 brutto.

To bardziej się opłaca nie chodzić miesiąc do roboty bo na paliwo daje 350zł. Życze Mrozkowi i bandzie żeby ich jako pierwszych odwołali!!!!!!!!

raz w roku 200 brutto raz 800 brutto i co- tymi ochłapami mordę mamy sobie wytrzeć i sie cieszyć jak głupi w pokrzywach???
Panie Siwy bliżej z takim info do Hiobowych wieści- niż do ukojenia serc i umysłów. A co z tą równie super hiper wielką jak i tajna podwyżką co Pan załatwił. Zobaczymy pewnie tak samo jak świnia niebo...
Te 800 złotych to kolejny bajer na otuche--- średnio wraz z kadrą kierowniczą i kwota oczywiście brutto.

W IC Przemyśl : 616 PLN brutto na etat ( 3 procentówka) . Dzisiaj poszły wnioski. Podobno ma być jeszcze około 800 PLN z puli z MF-u.

[quote="Stary celnik"tymi ochłapami mordę mamy sobie wytrzeć i sie cieszyć jak głupi w pokrzywach???
Panie Siwy bliżej z takim info do Hiobowych wieści[/quote]

Stary to zrezygnuj z tych pieniędzy, oddaj mi, bo po 3 latach pracy te kwoty to 50% mojej pensji.

a propo zarobków młodzieży to w ciągu stażu 20 lat będzie doliczać się wam 1% stażowego. Ja będąc starym celnikiem po 28 latach nie mam juz tej mozliwości i teraz wasze zale ze zarobki funkcjonariusza na tym samym stanowisku i wykonujacym te same obowiazki sa zroznicowane, jest niedorzeczne bo samo stazowe reguluje stawke plac.

No to jedź jak masz tak mało. Ty za swoje pieniądze po 28 latach możesz żyć spokojnie choć uważam że, tez powinni ci podnieść. Ja natomiast za swoje 1400 netto nie moge wyżyć. Ty ngdzie nie wyjedziesz z tego kraju i nie pójdziesz szukać innej roboty, ja natomiast nie mam perspektyw żadnych żeby założyć rodzine i mieć gdzie mieszkać w jakiejs klitce.

teraz wasze zale ze zarobki funkcjonariusza na tym samym stanowisku i wykonujacym te same obowiazki sa zroznicowane, jest niedorzeczne bo samo stazowe reguluje stawke plac.

Jakby policzyć stażowe 20% to właśnie tyle mniej więcej powinno być róznicy na tym samym stanowisku między starym i młodym. Teraz jest tak, że róznica siega 40-50% albo i wiecej.

Back
Do góry