Z okazji Dnia Św. Mateusza proszę przyjmijcie wszyscy w imieniu ZG ZZ Celnicy PL serdeczne życzenia - Wszystkiego Najlepszego!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Racja przepraszam poniosło mnie. Po prostu nie do końca w pierwszej chwili zrozumiałem sorkiMnie nie tłumacz, i uważnie przeczytaj co napisałem, i mam nadzieję, że P. Profesor myśli tak jak ja,
SZACUNEK....w stosunku do P. Profesora... "mimo wszystko być człowiekiem" wyjaśnia wszystko.
Co do pretensji, to byłoby (wg mnie) wielu kandydatów/adresatów,
ale oni raczej od "spijania śmietanki" i "kręcenia lodów", co słusznie zauważyłeś.
Po co się nerwić w ostatnim dniu lata ...przypominaniem ich "zasług",
przecież ich osiągnięcia pozostaną w pamięci.
Spoko, przyjęteRacja przepraszam poniosło mnie. Po prostu nie do końca w pierwszej chwili zrozumiałem sorkico do lodów i śmietanki to prawda. Po prostu wkurzyłem się jak ktoś-ALE NIE TY KOLEGO- myli Pana Profesora Czyżowicza z poprzedzającym Go SSC. To przydałby się uśmiech ale niestety nie potrafię.
Jak rozumiem zgadzamy się z niebagatelną i pozytywną rolą Pana Profesora Czyżowicza w historii Służby Celnej ?Spoko, przyjęte![]()
A masz argumenty, żeby się nie zgadzać<Jak rozumiem zgadzamy się z niebagatelną i pozytywną rolą Pana Profesora Czyżowicza w historii Służby Celnej ?![]()
Teraz Ty mnie nie zrozumiałeśA masz argumenty, żeby się nie zgadzać<
Tak i to była decyzja polityczną. Pan Profesor jedyne co mógł zrobić w tak krótkim czasie to złagodzić i nam pomagać i to robił. Wręcz narażając się. Krzywdy narobił Pan Robert. I do niego tylko i wyłącznie można mieć pretensje.Doskonale wiem, że likwidacja IC Cieszyn nastąpiła w czasie kiedy SSC był Robert Kwaśniak ale już w lutym 2004 roku SSC został Pan profesor. Nie przypominam sobie aby od lutego 2004 roku został załatwiony problem alokersów i alokowani na wschód funkcjonariusze cieszyńskiej izby wrócili do IC Katowice. To tyle z mojej strony. Każdy ma prawo do swojej oceny.