Związek Zawodowy Celnicy PL wzywa Szefa Służby Celnej

Attachments

• celnicy pl logo duże.jpg
    celnicy pl logo duże.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 497
przecież na naszej zielonej wyspie dyrektorów wraz z ich ekipami trzeba namówić na przestrzeganie prawa nie przypominając obowiązku poszanowania i wykonywania wyroków sądowych 400 tysięcy złotych na nagrody za 2011 r. to pewnie za mało ... pogonić tych leni co to patrzą tylko w którą stronę wiatr wieje gdzie jak i komu się przyżelować ja bym ich najwyżej do odśnieżania parkingów zimą latem do miotły fachofcy złote rączki z prl-u od brania kasy ... aparat ucisku funkcjonariuszy celnych nie obiektywne organy dbające o interes społeczny i indywidualny obywateli ... czas chyba przyszedł na munsztuk bo kiełzno nie wystarcza ...

Do żony lota!
NIE WIEM CZY PRZEANALIZOWAŁAŚ WYSTĄPIENIA pana KORDZIKA przed komisją śledczą,co chwile okazywał pisma skierowane do ......Dyrektorzy w związku z niepewną sytuacja Kordzika i celnika nie celnika/zastępca/ są tak ob........ani ,że bez papieru z W-wy nie podejmą , żadnych działań wskazanych przez NSA.Sądy są Sądami a "sprawiedliwosć" jest po naszej stronie. Mam nadziej, że pan Kordzik odwoła się do Strasburga od niekorzystnych wyroków Polskich Sądów Administracyjnych.

ZZ Celnicy PL zmusi SSC i DIC do wydania tych decyzji. Już jesteśmy tego bliscy. Następnie będzie można w terminie 14 dni złożyć odwołanie od tak wydanych decyzji.
Prosimy o wsparcie i przyłączenie się do naszej organizacji. Staramy się reprezentować interesy wszystkich Funkcjonariuszy, gdy dotyczą spraw o charakterze ogólnym, tak jak ta gdzie organy PONAD DWA LATA TEMU POWINNY WYDAĆ DECYZJE KAŻDEMU FUNKCJONARIUSZOWI, czego nie uczyniły. W sprawach indywidualnych udzielamy profesjonalnej pomocy prawnej już tylko członkom Związku.
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!

Back
Do góry