A ja myślałem, że w tej Izbie choć niektórym ZZ zależy na pracownikach. Ma być tak jak my chcemy albo wcale. Ale żeby od razu lecieć ze skargą? No cóż pora kończyć, bo jakoś z piaskownicy już wyrosłem i takie zagrywki mnie brzydzą i śmieszą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja myślałem, że w tej Izbie choć niektórym ZZ zależy na pracownikach. Ma być tak jak my chcemy albo wcale. Ale żeby od razu lecieć ze skargą? No cóż pora kończyć, bo jakoś z piaskownicy już wyrosłem i takie zagrywki mnie brzydzą i śmieszą.
@nowicjuszSCS ile pracujesz/służysz? Nie masz argumentów to obrażasz. Jeśli chcesz wiedzieć co ludzie, ta przeważająca większość, która do ZZ z tych czy innych powodów nie należy, mówi o ZZ i ich przedstawicielach to idź po między ludzi. Nie wiem czy miałbyś na tyle odwagi. Celnicy uważani są za związek, który zawsze i na wszystko mówi nie. I teraz po raz kolejny to pokazali. Szczerze, nie spodziewałem się innego stanowiska - niż tradycyjnego już "nie", ale skargą przebili wszystko. A ludzie, z którymi mam przyjemność pracować tą kłótnią panów związkowców pomiędzy sobą są już zmęczeni.
@nowicjuszSCS nie żyję na księżycu. Ale jesteś pewien, że w tej Izbie ZZ walczą o coś więcej niż o siebie? Nie liczymy się dla nich ani Ty, ani ja. W poniedziałek jest 6.07 i jaki jest system podziału podwyżek nikt tego nie wie. Ja nie boję się tu napisać, to piszę. Reszta boi się, że dane piszących przekazywane są Dyrekcji.
@nowicjuszSCS ja swoją wartość też znam. Nigdny nikogo nie nazwałbym "hołotą", a pogarda dla drugiego człowieka jest mi obca.
| Dębica, Głowienka, Nisko, dn. 06.07.2020 r. | |
Związek Zawodowy Pracowników Skarbowych przy Urzędzie Skarbowym w Dębicy | Zakładowa Organizacja Związkowa ZZ Celnicy PL Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie Adres do korespondencji: II Mobilny Referat Realizacji w Rzeszowie ul. Podwisłocze 42 35-309 Rzeszów | Związek Zawodowy Pracowników Skarbowości Województwa Podkarpackiego „SUKURS” |
| | |
- wysłano w formie elektronicznej - | |
Mirosław Bystrek | Tomasz Ziobrowski | Paweł Pityński |
/-/ | /-/ | /-/ |
Związek Zawodowy Pracowników Skarbowych przy Urzędzie Skarbowym w Dębicy | Zakładowa Organizacja Związkowa ZZ Celnicy PL Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie | Związek Zawodowy Pracowników Skarbowości Województwa Podkarpackiego „SUKURS” |
O proszę, kto przedstawił to nowe porozumienie??? Proszę przesłać do wglądu!!!@Andrzej Marciniec czy mógłby Pan udostępnić projekt porozumienia z 3.07.2020 r.