Ok. Uściślę. Moja mogą odeślac albo dać tobie. Daj nr konta@Poganiacz masz ochotę odeślij, ale nie masz prawa decydować za innych. Ciekawy jestem jakbyś mówił gdyby Dyrektor był cywilem a nie funkcjonariuszem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Uściślę. Moja mogą odeślac albo dać tobie. Daj nr konta@Poganiacz masz ochotę odeślij, ale nie masz prawa decydować za innych. Ciekawy jestem jakbyś mówił gdyby Dyrektor był cywilem a nie funkcjonariuszem.
Zrobię co będę uważał za słuszne. A tobie jesli nadal podoba się polityka firmy, podziały i łasisz się na ochłapy to szczerze gratuluję@Poganiacz ja Twoich pieniędzy nie chcę. Ale skoro ich nie potrzebujesz to numer konta: 28 1020 4405 0000 2702 0525 9926 - Fundacja Podkarpackie Hospicjum dla Dzieci. Ty tych pieniędzy nie chcesz a im się przydadzą. Ciekawe czy tylko gadasz czy bedziesz miał odwagę to zrobić.
Wybacz ale żaden no name nie sprowokuje mnie do spowiadania się komu i jak pomagam. Bez odbioru
Panowie Związkowcy jak tam dzisiejsza, kolejna już, tura negocjacji? Nastąpiło zbliżenie stanowisk?
Dlaczego uważasz, że ZZ Celnicy PL bawi się Wami?@stefan 123 nie wiem co Cię tak bawi, ale tak jest prawda obecnie DIAS rozmawia - prowadzi indywidualne rozmowy, tylko z ZZ. Celnicy.pl. Nas pracowników niezrzeszonych w tym związku wcale nie bawi fakt, że ten związek bawi się Nami.
ZZ Celnicy przygotował projekt który cieszy się dużym poparciem wśród swoich członków jak i środowiska. Każdy mógł się wypowiedzieć. Projekt premiuje ludzie najmniej zarabiających i na niższych stanowiskach, czy to źle?
Mały ilu członków mają pozostałe związki działające w IAS Rzeszów ?Chciałbym widzieć to poparcie środowiska, bo oprócz poparcia przedstawicieli ZZ z Dębicy i Niska nie słyszałem pozytywnych opiniach o tym projekcie.
Dlaczego uważasz, że projekt ZZ Celnicy PL jest niedobry? Dlaczego uważasz, że ZZ Celnicy PL bawi się nami?@slawomir.siwy identycznie oceniana jest postawa przedstawicieli ZZ.Celnicy.pl.