Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wiadomo kiedy w Rzeszowie może nastąpić wypłatą podwyżek? Skoro ZZ i Dyrekcja nie mogą dojść do porozumienia to czy realna jest wypłata podwżek do 15.07?
zgodnie z "porozumieniem" wypłata do 15 lipca, nie później niż do 31 lipca...czekamy cierpliwie@Rüsselkäfer tu nie chodzi o to, że mi się gdzieś śpieszy. Kilka dni temu pojawiła się informacja, że wypłata będzie 10.07. Ponieważ związkowcy wszystkich ZZ generalnie nabrali wody w usta próbuje ustalić cokolwiek. Skoro nierealne są daty 10.07, 15.07 to następną datą jest dzień wypłaty. Ale przy takim tempie negocjacji i ta data może okazać się nierealna. Następną tajemnicą jest wypłata premii półrocznej, w Rzeszowie nie ma premii kwartalnych, choć w szczątkowej wysokości dostaniemy czy nie.
Tak @bolo1999, naprawdę? Jaki ten dias niedobry, on trzyma pieniądze a porozumienia nie podpisują cały czas 3 ZZ: z Dębicy, Niska i Celnicy.pl. Problem polega na tym, że większość, która do związków nie należy, ma już dość zabawy tych Panów. A oni bez skrupułów domagają się prawa decydowania o pieniądzach ludzi, którzy członkami tych, czy innych, ZZ nie są.
@bolo1999 nie zaglądaj mi do portfela, bo mnie Twój zupełnie nie interesuje. Nie i interesują mnie też Twoje żale i frustracje. A temat podwyżek zakończy się tak jak w roku ubiegłym.
@bolo1999 zastanów się co piszesz. Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, odpowiadam Ci tylko po to abyś pluł jadem i się koncertowo ośmieszył. Ale kończę, bo nie zwykłem kopać leżącego. A 15.07 zbliża się nieubłaganie. Ciekawe co zrobią ZZ jak ponownie DIAs dostanie na biurko petycję z podpisami ... jak 2017.