A ja Wam powiem;
bzdura, BZDURA i jeszcze raz BZDURA !!!
Ludzie! Co Wam się stało? Co Was przekonało, by wierzyć w dobre intencje rządu? Od kiedy to rząd (w Polsce) chce dać komuś coś za darmo?!
Kogoś porąbało ... i to "w dobie kryzysu"! Jednym mogę "zajeżdżać emefem", dla innych będę skończonym chamem, ale kończę niniejszym owijanie w bawełnę, bo nikt do tej pory nie zrozumiał moich intencji! Kłóćcie się o podział na granice i wewnętrzne, na pasowych i cywili, o różne limity dla kolejnych wybranych. Komuś właśnie o to chodzi! Ogłaszam oficjalnie; KAŻDY, kto będzie zawracać głowę sobie i innym takimi DUPERELAMI, jest bezmózgim, dbającym jedynie o własny interes egocentrykiem, nieświadomym wyrachowania rządzących!!! Każdy taki nie wie, co to kompromis i patrzy tylko własnej d... Żaden pomysł nie będzie wart przemyślenia i poparcia, zresztą już na to nie liczę! Policjanci wywalczą sobie 20 lat służby, my NIE! "Bo to inne ministerstwo", "bo trzeba zróżnicować celnych", "bo w moim wydziale najciężej", "bo tamten pije kawę", "bo mnie alokowali, a mojego wroga nie", "bo ja pracowałem w Wigilię,a tamten tylko w Wielkanoc", "bo ja tyram w cle już 25 lat, a tamten mój równolatek tylko 15" ... Wszystko na jedną modłę! Taaak! Liczcie na dobre serce Boni'ego! Cześć!