dziubdzius
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 17
Ostatnim świadczeniem ma być pensja a pensja musi wyjść 28 więc sobie policzcie ( nie zapominajmy o 3 % )
Umiesz liczyć licz na siebie heheheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnim świadczeniem ma być pensja a pensja musi wyjść 28 więc sobie policzcie ( nie zapominajmy o 3 % )
Umiesz liczyć licz na siebie heheheh
No akurat w tym przypadku to nie tak kasa była już naliczona 16 listopada, jeszcze raz powtarzam 16 listopada a co się po tym czasie uchowało ( patrz zmiany i ruchy na stanowiskach) tak zostanie. Jak wcześniej pisałem jest już pozamiatane pytam co z 3 procentówkami?
Kola jak Ty najlepiej na forum wszystko wiesz, to Ty powinieneś odpowiadać na pytania, co z 3-procentówkami
Kola , wiem ,że nikt tu z tobą nie chcę pisać .Ale sam przyznaj ,że w tym całym gównie nie ma miejsca dla doświadczenia zawodowego , potraktuje Ciebie pierwszy raz jako partnera w dyskusji , uwierz proszę ,że ciężko czasem potraktować faceta (który ciągnie robotę w takim zjawisku , jak oddział ) jako specjalistę , bo kiedyś tam nie zdał matury
Kola jak Ty najlepiej na forum wszystko wiesz, to Ty powinieneś odpowiadać na pytania, co z 3-procentówkami
Spadaj cieciu twoje partnerstwo jest dla mnie jak rolka papieru wysrana wczoraj cieciu
PS traktować sobie możesz swoją starą cieciu
I tak jest już ośle wszystko pozamiatane więc nic już nie zawojujesz
To zaplecze debilu to 15000 minus 725
Tak to jest jak debilowi brakuje argumentów (...) Specjalnie napisałem se żebyś idioto mógł znowu(...)
a dlaczego nie mówisz tego temu debilowi
jesteś leszcz a JK i tak zrobi to co zamierzał
Sami widzicie gówniarz któremu mamusia albo dziadek załatwili pracę w cle
Miejmy nadzieję że cieć o pseudonimie (...)pracuje gdzieś w magazynie, najlepiej w piwnicy, chociaż gówno podobno i tak wypływa
Do pracy się weź leniu śmierdzący strajk ci po głowie chodzi? Tylko roszczenia, żądania i należy mi się. Zmień pracę a na pewno sobie pochorujesz
To jest cała prawda o waszym szczekaniu na pusto :
najbardziej zabawne jest to ,że ten idiota twierdzi ,że ma być jakimiś ekspertem , głupek( cola) zdradz nam , która to izba, proszę?[/QUOT
A ty zdradzisz naprawiaczu zła?
mnie bardzo interesuję , gdzie podobno (ja osobiście w to wątpię) ma być tak nieciekawa postać.
kola powiedz , gdzie ty masz być tym ekspertem
Steefan popatrz na ilość swoich postów i wal się na tzw ryj