wstrzymana wypłata wyrównan

Umiesz liczyć licz na siebie heheheh :rolleyes:

No akurat w tym przypadku to nie tak kasa była już naliczona 16 listopada, jeszcze raz powtarzam 16 listopada a co się po tym czasie uchowało ( patrz zmiany i ruchy na stanowiskach) tak zostanie. Jak wcześniej pisałem jest już pozamiatane pytam co z 3 procentówkami?

No akurat w tym przypadku to nie tak kasa była już naliczona 16 listopada, jeszcze raz powtarzam 16 listopada a co się po tym czasie uchowało ( patrz zmiany i ruchy na stanowiskach) tak zostanie. Jak wcześniej pisałem jest już pozamiatane pytam co z 3 procentówkami?

Kola jak Ty najlepiej na forum wszystko wiesz, to Ty powinieneś odpowiadać na pytania, co z 3-procentówkami :)

Kola , wiem ,że nikt tu z tobą nie chcę pisać .Ale sam przyznaj ,że w tym całym gównie nie ma miejsca dla doświadczenia zawodowego , potraktuje Ciebie pierwszy raz jako partnera w dyskusji , uwierz proszę ,że ciężko czasem potraktować faceta (który ciągnie robotę w takim zjawisku , jak oddział ) jako specjalistę , bo kiedyś tam nie zdał matury

Spadaj cieciu twoje partnerstwo jest dla mnie jak rolka papieru wysrana wczoraj cieciu

Kola jak Ty najlepiej na forum wszystko wiesz, to Ty powinieneś odpowiadać na pytania, co z 3-procentówkami :)

drodzy Państwo. chciałem Państwu przedstawić : pusty łeb, wioskowy głupek, który w trakcie wydawania odgłosu paszczowego powoduje, że czar pryska, samozwańczy rzecznik chgw kogo, porażka polityki kadrowej jednej z Izb Celnych...przed Państwem....kola :

Spadaj cieciu twoje partnerstwo jest dla mnie jak rolka papieru wysrana wczoraj cieciu

PS traktować sobie możesz swoją starą cieciu

I tak jest już ośle wszystko pozamiatane więc nic już nie zawojujesz

To zaplecze debilu to 15000 minus 725

Tak to jest jak debilowi brakuje argumentów (...) Specjalnie napisałem se żebyś idioto mógł znowu(...)

a dlaczego nie mówisz tego temu debilowi

jesteś leszcz a JK i tak zrobi to co zamierzał

Sami widzicie gówniarz któremu mamusia albo dziadek załatwili pracę w cle

Miejmy nadzieję że cieć o pseudonimie (...)pracuje gdzieś w magazynie, najlepiej w piwnicy, chociaż gówno podobno i tak wypływa

Do pracy się weź leniu śmierdzący strajk ci po głowie chodzi? Tylko roszczenia, żądania i należy mi się. Zmień pracę a na pewno sobie pochorujesz

To jest cała prawda o waszym szczekaniu na pusto :

najbardziej zabawne jest to ,że ten idiota twierdzi ,że ma być jakimiś ekspertem , głupek( cola) zdradz nam , która to izba, proszę?

No i proszę ruszyło pana daffa człowieku tak daleko odbiegliśmy od tematu szkoda ludzi zwartościowanych na c3

Skaczecie sobie do gardeł - proszę dajcie już spokój. Nieogolonemu jest to na rękę. Tymczasem ten kłamca wali w ch....a aż (nie)miło - kto jest zainteresowany, to odsyłam do tematu pt. "Wzory odwołań..." od str. 61.

Back
Do góry