wściekły na SSC-JK
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Przecież Twojemu nieogolonemu,o to cały
czas chodzi !
Myślałem, że naszemu Nieogolonemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przecież Twojemu nieogolonemu,o to cały
czas chodzi !
Nie łap mnie za słówka.Kwestia nazewnictwa.
Wiemy z KIM mamy doczynienia !
Ic babie doły chyba za dużo wypiłem więc jestem wylewny
Ostatnio edytowane przez kola ; Dzisiaj o 07:18
Zgadzam się z Tobą, ale zaraz odsądzą nas od czci i wiary za podważanie fundamentów demokracji. Pozostanie więc sytuacja, w której jeden związek zgadza się z SSC, drugi się nie zgadza, trzeci zgadza się, ale mówi, że się wcale nie zgodził, a czwarty w ogóle nie uczestniczy w rozmowach nazywając je farsą.....i każdy z nich uważa, że ma rację. A SSC robi i tak to, co on chce.4) Tylko ZZ niezależne od pracodawcy mogą być skuteczne (ustawowy zapis o JEDNYM ZZ działającym w formacji-analogicznie jak w Policji, lub zmiana systemu polegająca na uniezależnieniu ZZ o od Pracodawcy, co można osiągnąć tylko poprzez wyprowadzenie ZZ poza zakład pracy-tzn. przedstawiciele ZZ są opłacani ze składek pracowników, ale nie są pracownikami/funkcjonariuszami , ale w obecnym stanie prawnym nie jest to możliwe - SOLIDARNOŚĆ/OPZZ RZĄDZI!!!
hahahahahahahahahahahaha...to co tam było wcześniej przed "babimi dołami" ?
-
Rozwiązaniem jest zapisywanie się do ZZ Celnicy PL. Innego nie ma.
Nie mam wpływu na czyny innych związkowców.
Panie Siwy,
Zapisanie się, lub nie, do związku `Celnicy` jest sprawą indywiduwalną każdego pracującego w tej służbie. Czy uważa Pan, że forum to czytają osoby mało inteligentne?
Każdy jest świadomy istnienia związku o nazwie `Celnicy` i albo będzie chciał się do niego zapisać (jesli będzie widział tego sens), albo nie (jeśli będzie uważał, że związek ten szkodzi, a nie pomaga). Każdy zainteresowany wie, w jaki sposób zapisać sie do zz. Nie potrzeba tu dodatkowej agitacji z Pańskiej strony w postaci zacytowanej przeze mnie wypowiedzi.
Ja akurat należę do osób, które nie zgadzają się z rodzajem podejmowanych przez zz `Celnicy` działań i z niesmakiem odebrałem Pańskie stwierdzenie, iż "jedyną i słuszną" alternatywą na zmianę sytuacji (naturalnie, miał Pan na myśli `polepszenie`sytuacji) jest zapisanie się do zz `Celnicy`.
Moje zdanie podzielają inni koledzy, zaś uciekanie się do prowadzenia przez Pana agitacji na forum może potwierdzać jedynie małą popularność zz `Celnicy`.
Pozdrowienia dla Slawka... tak trzymaj, a Majka nie musisz tutaj bywac ...to forum dla prawdziwych zolli!
Daff, normalnie nie wiesz co wczoraj straciłeś
Gdybyś siedział koło godz. 23.20 na necie to byś wiedział gdzie Kola pracuje