wstrzymana wypłata wyrównan

Jak przepracowałeś na danym stanowisku 2 miesiące to dostaniesz za dwa jak 8 to za osiem tak to matematycznie jest skonstruowane. Sławek podał przykład kogoś kto został z dniem 01.11.2010 przeniesiony na stanowisko dyspozytora jak pracujesz od roku na tym samym stanowisku dostaniesz kasę za cały rok, koniec i kropka w tym temacie[/QUOTE]

Dyspozytor to stopień.

Ale na jakim stanowisku?Jesli mam starszego kontrolera to w tabeli mam patrzeć na stawki dla kogo?

jeśli ktoś od lat ma np. kontrolera celnego, a teraz w wartościowaniu daja mu mł.eksperta, to ma patrzeć w tabeli na mł.ekperta i za cały rok dostac wyrównanie?Przeciez pracował jako kontroler?Zabijcie mnie nie rozumiem

Niunia...nie ma znaczenia jakie obecnie masz stanowisko, czy kontrolera, młodszego, starszego, itd.? Ważne jest tylko, jakie faktycznie obowiązki i od kiedy pełniłaś? Jeśli np. od marca tego roku przeniosłaś się, czy przeniesiono, na stanowisko zwartościowane na B-3, to od marca dostaniesz (jeśli Ci się oczywiście należy) wyrównanie.

a jesli na tym stanowisku pracuje od lat, to od kiedy chcą liczyc wyrównanie?
poza tym akurat ja do czerwca miałam "stanowisko" kierującej...a teraz starszego specjalisty podobno, więc mam od lipca policzyc sobie ile mam różnicy do st.spec?na obecnej grupie zaszeregowania?
A jesli ktoś ma od lat kontrolera, teraz proponują mu mł.eksperta, to niby od kiedy ma liczyc wyrównanie?

Nie wiem czy dobrze rozumiem ale jak do tej pory bylem ml. kontroler a od stycznia mam byc st. specjalista i bede robil to samo co robilem dotychczas przez caly 2010 rok to wyrownanie bedzie za rok?

a jesli na tym stanowisku pracuje od lat, to od kiedy chcą liczyc wyrównanie?
poza tym akurat ja do czerwca miałam "stanowisko" kierującej...a teraz starszego specjalisty podobno, więc mam od lipca policzyc sobie ile mam różnicy do st.spec?na obecnej grupie zaszeregowania?
A jesli ktoś ma od lat kontrolera, teraz proponują mu mł.eksperta, to niby od kiedy ma liczyc wyrównanie?

Wyrównanie będzie od 01.01.2010r. czyli za 12 miesięcy. Zostało zwartościowane Twoje stanowisko czyli kierującej sekcją myślę że dostaniesz wyrównanie od lipca ale może się mylę.

i wsadza tu jakiiś awatarów carska jego mać

pustak_u220.gif
i żałosna analfabecja

:D:D:D

pustak_u220.gif
i żałosna analfabecja

:D:D:D

Tak to jest jak debilowi brakuje argumentów to se wstawi obrazek. Specjalnie napisałem se żebyś idioto mógł znowu obrazek wstawić bo argumentów innych już nie znajdziesz a wartościowanie i tak będzie jak pisałem wcześniej a twoje debilne posty pójdą do lamusa

to se wstawi (...) napisałem se (...)

eddy_haha.gif

"...Nie jest łatwa ocena skali analfabetyzmu wtórnego oraz funkcjonalnego (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktycznej niezdolności posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy..." cyt. Wikipedia

będę spał snem spokojnego człowieka, skoro zaplecze zwolenników ssc przedstawia sobą tylko tyle co taki żałosny analfabeta jak Kola

;););)

będę spał snem spokojnego człowieka, skoro zaplecze zwolenników ssc przedstawia sobą tylko tyle co taki żałosny analfabeta jak Kola

;););)[/QUOTE]

To zaplecze debilu to 15000 minus 725 więc sobie śpij aż w końcu wylądujesz w pracy u prywaciarza i skończy ci się spanie i walenie w gruchę jak dotychczas baranie

To zaplecze debilu to 15000 minus 725

"...Podobnie jest z analfabetyzmem matematycznym, czyniącym ludzi niezdolnymi do sprawdzenia rachunku w kasie sklepowej, nie mówiąc o obliczeniu podatków. Badanie tych zagadnień daje czasem bardzo różne wyniki, w zależności od przyjętych kryteriów. Odsetek ten nawet w bogatych krajach może sięgać 50 i więcej procent. Ocenia się np., że 77% Amerykanów, 47% Polaków i 28% Szwedów ma problemy ze zrozumieniem tekstów, a mianem sprawnych językowo można nazwać w tych trzech krajach odpowiednio tylko 2%, 21% i 32% mieszkańców..." cyt. Wikipedia

"...Podobnie jest z analfabetyzmem matematycznym, czyniącym ludzi niezdolnymi do sprawdzenia rachunku w kasie sklepowej, nie mówiąc o obliczeniu podatków. Badanie tych zagadnień daje czasem bardzo różne wyniki, w zależności od przyjętych kryteriów. Odsetek ten nawet w bogatych krajach może sięgać 50 i więcej procent. Ocenia się np., że 77% Amerykanów, 47% Polaków i 28% Szwedów ma problemy ze zrozumieniem tekstów, a mianem sprawnych językowo można nazwać w tych trzech krajach odpowiednio tylko 2%, 21% i 32% mieszkańców..." cyt. Wikipedia

I tak jest już ośle wszystko pozamiatane więc nic już nie zawojujesz, Dobra kończe pisanie z bananową młodzieżą - niedługo rocznica stanu wojennego co daffiku łezka w oczku się kręci?

Niunia...nie ma znaczenia jakie obecnie masz stanowisko, czy kontrolera, młodszego, starszego, itd.? Ważne jest tylko, jakie faktycznie obowiązki i od kiedy pełniłaś? Jeśli np. od marca tego roku przeniosłaś się, czy przeniesiono, na stanowisko zwartościowane na B-3, to od marca dostaniesz (jeśli Ci się oczywiście należy) wyrównanie.

czyli dupa, bo wyższe stanowisko miałam od poprzedniego roku do czerwca br., teraz st.specjalisty, więc za te 6 miesięcy cięższej pracy nic mi się nje należy, bo akurta teraz robię coś innego?PARODIA

Może ktoś mi wyjaśnić - jeżeli ktoś jest 10 lat kontrolerem albo st. kontrolerem i po wartościowaniu wychodzi mu stanowisko wyżej czyli st. specjalista dla kontrolera i mł. ekspert dla st. kontrolera to od kiedy dostanie wyrównanie ?

Może ktoś mi wyjaśnić - jeżeli ktoś jest 10 lat kontrolerem albo st. kontrolerem i po wartościowaniu wychodzi mu stanowisko wyżej czyli st. specjalista dla kontrolera i mł. ekspert dla st. kontrolera to od kiedy dostanie wyrównanie ?
Kurcze ważne jest to gdzie zostałeś zwartościowanu ( oddział pc wzp ...) nie patrz czy jesteś kc czy skc

Back
Do góry